L for lördag


Lauantaimoi.

Kulunut viikko
oli vaativa ja meni nopeasti. Sopivassa suhteessa kiirettä ja rentoilua. Mielenkiintoisia tapaamisia, töiden paiskimista pitkälle perjantai-iltaan saakka ja kun sai pudotettua hanskat kädestä, tuntui kuin olisi lomalle jäänyt ;) Oli kyllä hyvä viikko, jäätiin vahvasti plussan puolelle.

Viikolla puhutti
(töissä) kuopukseni ikä, koska kollega luuli hänen olevan vasta 2v. Mitä ihmettä, voiko muka olla mahdollista, että puhun eskari-ikäisestäni jotenkin vauvamaisesti, thih? No kertokaapas äidit, lähteekö se vauvaleima omista lapsista koskaan pois? Puhuttiin myös siitä, onko eskari-ikäisillä pojilla joku vaikea ikäkausi menossa? Ehhei...yhtään känkkäränkkää ei ole nähty...hohhoijaa. 

Mietiskelin
milloinkohan ystäväni pian syntyvä lapsi mahtaa putkahtaa maailmaan (ai miten niin en malta odottaa)? Mietiskelin myös juhannuksen ruokia ja ennakkostressaan tulevaa hammaslääkäriä. Mietiskelin myös uuden kameran hankkimista. Onko se EPL7 yhtä hyvä, kuin mitä hypetys sen ympärillä antaa ymmärtää? 

Olen kaivannut
tyttöstäni, joka lähti mökkeilemään. Lisäksi olen kaivannut maxi-mekkojani, tyttöjen iltaa ja kunnon hikilenkkiä! En tosin ehkä niitä kaikkia yhdistettynä, vaikka terassijuoksu voi kehkeytyäkin aika hikiseksi ;)

Viikon kehityskohteet
lenkkeilemättömyys, ajanpuute, huonosti syöminen ja vähän liian vähän unta.Ihanaa, tänne itään on avattu potentiaalinen fiilistelykahvila - sinne suunnattiin heti aamupäivällä. Espresso Housen kahvi ja mudcake todettu toimivaksi. Sisustus oli sangen inspiroiva. Pari ideaa poimittu kotiinkin. Ikeaan ei ole vielä ehditty ;)
Mä rakastan sadetta! Oi mä niin rakastan sitä! Heti kun vaan ehdittiin, me vedettiin sadekamat niskaan ja lähdettiin ulos nauttimaan sateesta, tuulesta ja myrskystä. Villasukkafiilistelypäivä tulikin ihan tarpeeseen, tämän jälkeen aurinkoiset päivät tuntuvat taas entistä ihanammilta. Note to self: eteinen kaipaa edelleen siivousta. Kunhan ehditään...first things first...jne ;)  Tsemppiä siis muillekin kodinhengettärille, joilla on muutakin elämää kuin pelkkä siivous tai jotka sitä välttelee ihan muuten vaan tietoisesti ;)Kesäiset vesileikit on vaan niin parasta, kun ei heti olla hypotermian partaalla. Ihan noin paljon ei satanut vettä oikeasti, vedet oli vaan kasaantunut tuohon kadunkulmaan ja mehän käytiin siinäkin ohimennessämme loiskimassa. Mutta ei tarttis sataa koko loppukesää. Tuleehan sitä aurinkoakin, tuleehan?Tänään on ohjelmassa vähän iltapalaa, leffaa, villasukkia ja ajoissa nukkumaan - ensin lapsi, sitten vasta minä. On nää viikonloput hurjia! ;) Kivaa iltaa!

SariKommentit

 1. Täälläkin nautitaan sateesta ja annetaan siivousten olla - ja ihan laiskuuttaan;)
  Hyvää viikonloppua - ja kyllä, kyllä se aurinkokin sieltä ajallaan tulee vielä!

  VastaaPoista
 2. Mäkin vähän mietiskelen tuota epl7 olympusta. Oishan se oiva bloggailuun jaa muuteskin. Mullahan oli se edeltäjä ja tykkäsin kyllä tosi paljon, mut myin sit, kun siinä oli heikot ne selfieominaisuudet heh :D

  Sun tarttis tulla tänne Irlantiin fiilistelemään sadesäätä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irlanti on kyllä ehdottomasti "jossain vaiheessa"-listalla, ihana ihana ihana!

   Epl7 on houkutteleva...edelleen...mä kyllä kallistuin jo että ehkä ei...mies sanoi että ehdottomasti joo kyllä pakkosaada :D Jatkamme pohdintaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!