Oiskos vinkkejä Viroon?


Minä olen innostunut viime vuosina Virosta! Aika huikea paikka ihan tossa noin vaan merikaistaleen toisella puolella. Virosta tulee nopeasti mieleen Suomen kansallisurheilulaji viinaralli sekä punaisten huulien takaa mielenkiintoisia ajatuksia heittelevä Anu Saagim. Mutta Viro taitaa olla paljon muutakin. 


Minä kaipaisin nyt vinkkejä Viroon. Tänä kesänä kohteena on Tallinna. Mutta myöhemmin voisin kuvitella tutkivani Viroa enemmänkin. Mitä siellä kannattaa tehdä? Minne kannattaa mennä? Mitä kannattaa jättää tekemättä? Kun Tallinna on käyty läpi, onko se Pärnu sellainen kesäkeidas minne kannattaisi suunnata kesällä 2017?Kaipaisin nyt vinkkejä parhaista sisustuspuodeista? Entä minne kannattaisi mennä syömään ihanaa kasvisruokaa? Onko jotain, mitä ei kannata ohittaa? Ja matkan teemana on #LapsenKanssa. Että sikäli se on huomioitava seikka, ei siis terdepönötystä, klubbailua ja yöllä olisi tarkoitus tehdä sitä mitä ihminen on luotu sängyssä tekemään, eli nukkua ihanat, pitkät, voimaannuttavat yöunet!


Reissuhan alkaa nyt sillä, että matkakamerani otti ja sanoi sopimuksen jollakin hämärällä tavalla katkolle - pikkupokkarin zoomin sisälle ilmestyi hieno pölysuikero, mikä heijastuu tietenkin kaikkiin kuviin, no valkoisena pölypallona. Jep, vähän semmosta bokeh-meininkiä. Vanhan kamerani korjauttaminen maksaisi saman verran kuin nykyversio maksaa samaisesta kamerasta - joten se siitä EPL7-haaveilusta: korkean hinnan vuoksi jätän sen edelleen väliin ja jatkan tutkintaa onko se meidän perheelle "the one" ja niinpä täytyy hankkia joku pikkupokkari matkaa varten. Onneksi niitäkin on siitä "satasen" hintahaitarissa melkoinen liuta ja täytyy kai laittaa pipo päähän niitä tutkiessa, ettei kaikki tieto valu yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos, hih hih. Vaikea uskoa, että nuorempana halusin tekniselle alalle töihin, kun nyt olen ihan helisemässä noiden vehkeiden kanssa. Pitipä sitten ostaa leivänpaahdin, kamera, auto tai mikä tahansa yli kympin maksava hökötin, se edellyttää huolellista perehtymistä, hintavertailua, tinkaamista ja muutamat menetetyt yönet ;)

Mutta sen pidemmittä puheitta, hei Viro! Here we come! Siis heti kun vaan se loma alkaa ja matka koittaa ja pläänit on kondiksessa! 

Sari


Kommentit

  1. En ole ikinä käynyt Virossa.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!