Täydellinen kesäilta

Kesäloman lähestyessä sitä alkaa ihan vaivihkaa tekemään pikkuruisia lomasuunnitelmia - ilman aikatauluja ;) Haaveilen pääseväni lasten kanssa rannalle monta kertaa. Haaveilen päiväretkestä Korkeasaareen, kiireettömästä eväsretkestä viltteineen ja herkkuineen. Haaveilen myös päivämatkasta leikkipuisto Linjaan. Haaveilen kiireettömästä yhdessäolosta, jolloin kukaan ei tappele keskenään ;)

**

Haaveilen kyllä täydellisestä kesäillastakin, ihan aikuisessa seurassa. Tiiättekö semmonen ilta, kun ei iske ennakkopaniikki siitä, mitä pukee tai ei pue päälle. Että oma olo tuntuis tosi ihanalta, viiniä (vaikka tätä ihanaa Plan B:tä) olis sopivasti, lämmintä riittäis ja seura olis ihan parasta. Sitä tässä niinku haetaan ;)


Espritiltä vinkattiin minulle heidän verkkokaupasta ja kävin vähän hakemassa sieltä inpistä, koska kohtahan on sen täydellisen kesäillan aika. Esprit.fi:ssä on nyt meneillään kesäale, siellä on lookbookia ynnämuuta, käy ihmeessä tsekkaamassa!

Ja sitten siihen täydellisen illan varustukseen:

Itseni kietoisin mustavalkoiseen maximekkoon, mikä antaa tilaa vähän kurvikkaammallekin vartalolle. Pitää päästä joraamaan ilman, että hame kinnaa lantiolta! Mitään pituushyppy-tanssiliikkeitä ei kyllä pitkässä mekossa tehdä, mutta sen voi sitten vaikka riisua pois, hih hih! Mekkoa saa siis myös koossa XL :)


Kenkävalinta on helppo! Olen umpirakastunut kiilakorkoihin. Juuri tällaisiin espadrille-henkisiin ihanuuksiin. Ja hih, täytyy myöntää, että kuluneella viikolla pokkasin kiilat kotiin. Jotain on siis jo lähtövalmiina, check!Näillä voisi sipsutella niin rantsussa kuin pitkin kesäisiä katuja kohti keskustan iltahälinää...Ja koska kaikkeen on syytä varautua, kesäillaksi varaisin itselleni puuvillaisen ponchon. Vaikka ei sillä, tanssiessa ei varmasti ehdi tulla kylmä ;) Mutta taksijono on aika viileä tuulahdus. Tosin yleensä siinäkin kohtaa loppuiltaa tanssijalkaa vipattaa ja laulu raikaa ;) Viittaan edelliseen tyttöjen iltaamme, hih, hauskaa oli!
Rento valkoinen hapsu-unelma toimisi maximekon kanssa, eikö?

Olalle sujauttaisin punaisen käsilaukun, missä olisi vain avainten ja puhelimen lisäksi joku upea punainen huulipuna! Voi olla, että tätä punaista laukkua miettiessä hieman inspiroiduin erään bloggaajan punaisesta käsilaukkulöydöstä, hih ;)


Nenälle sujauttaisin aurinkolasit, juuri sen hetken ajaksi, kun saisi nauttia terassilla ilta-auringosta, ennen tanssilattialle siirtymistä.Ja sikälimikäli sääennusteissa olisi paahtavan kuumuuden lisäksi joku pieni painovirhe nimeltä sateen mahdollisuus, niin sujauttaisin laukkuun mukaan punaisen sateenvarjoni, jollainen minulla on ollut jo monta vuotta. Olen edelleen aivan rakastunut siihen ja hyvin on kestänyt tuulet ja tuiskut!

**

Jep. Reality check kertoo, ettei vielä tällä viikolla päästä lomailemaan tai viettämään tällaista kesäiltaa, mutta ehkä pian. Ja sitä ennen vietellään kesäiltaa muuten vaan. Taidan pistää tuon mekon jo tilaukseen valmiiksi Voisin hipsutella sipsutella kiilakoroissa ja maximekossa ihan vaikka torille lasten kanssa mansikoita hakemaan!

Täydellisiä kesäiltoja teille toivotellen,

Sari


Kommentit

 1. Unelmia täytyy olla ja tuollaiset hetket ovat toteutettavissa, kuulostaa niin hyvältä. Mekko on loisto valinta, kaunis ja sopii hyvin torillakin pyörähtämiseen :)

  VastaaPoista
 2. Minun täydelliseen kesäiltaan kuuluisi hyvä ruoka ja juoma parhaassa seurassa. Ja tietty omalla terassilla takkatulen loimussa.
  Pukisin mielelläni tuollaisen maksimekon, mutta pitäisin paljaat varpaat :)
  Haaveita ja suunnitelmia täytyy aina olla!
  Ihanaa viikonloppua ja mahdollista tori reissua <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?