Zombie Walk Helsinki 2016

Arvostan aivan suunnattomasti sellaisia ihmisiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti elämään tai johonkin yksityiskohtaan siinä. Näin ollen etenkin luovat henkilöt saavat allekirjoittaneen hatun heilahtamaan hyvin korkealle. Viikonloppuna Helsingissä järjestettiin jälleen Zombie Walk Helsinki, minne minä menin kuvaamaan ensimmäistä kertaa. Paikalla oli lukuisia kammottavia, hirvittäviä zombieita. Voi sitä tekoveren, kasvomaalien, repaleisten vaatteiden ja intohimoisen eläytymisen määrää!Uskallatko nähdä lisää kuvia? Kysy sähköpostilla tai kommenttiboksissa (tämän postauksen alla tai sivun oikeassa reunassa), niin laitan linkin valokuvablogiini*. Kuvat on... karmeita.

Koska olen alkanut toteuttamaan haaveitani, olen pistänyt yhteistyönä pystyyn valokuvailublogin, mitä kutsun valokuvauksen hiekkalaatikoksi. Me halutaan kokeilla, muistella, harjoitella, fiilistellä. Kumpikaan meistä ei ole ammattilainen, toinen vaan on luovempi ja toinen tiukkapiposempi, hih ;) Linkki ei ole salaisuus, mutta koska matskua siellä on vielä vähän, voi hurjat zombiekuvat pompsahtaa päin naamaa ja en halua järkyttää tietoisesti ketään :) Joten siksi linkki ei tule tänne sen kummemmin tässä vaiheessa, mutta kysyjille vastaan toki. Etenkin jos joku zombie sattuu omia kuviaan kaipaamaan!

Aurinkoista päivää!

Sari


Kommentit

  1. Jooo! Haluan ehdottomasti nähdä lisää tsompikuvia! :D Kaveri on käynyt siellä ainakin pari vuotta jo putkeen zombeilemassa, mutta aina kuvia ei valitettavasti ole nähtävillä :/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!