Blossa16

On taas se aika vuodesta. Blossa-aika 

Blossa 16 julkistettiin syyskuun alussa ja sen ilmestymistä kauppoihin piti odotella kuukauden verran, kunnes se tuli vihdoin ja viimein viime viikolla myyntiin. Pääsetteköhän katsomaan Blossan julkistusvideon TÄÄLTÄ?

Tänä vuonna Blossan vuosikertamakuna on variksenmarja.
Rehellisesti sanottuna, en tiennyt yhtään mitä odottaa ;)
  

Ja sitten analyysiin: pullo on väriltään houkutteleva, metsänvihreä. Kultaiset numerot viimeistelevät pullon fiinin ulkonäön. Korkki on taas tänäkin vuonna mietitty oikein viimeisen päälle. Pullo on helposti käteen menevä. Kortti on helppo avata. Ja sulkea! 

Blossa16 tuoksuu ihanasti savulle. Maku on marjaisa ja jouluisa! Tämä toimii sekä kylmänä, että lämpimänä. Kaipaa kylkeensä kyllä juustoja ja keksejä ;) On oikein hyvä. Verrattuna viime vuoden Blossaan, tämä on kyllä parempi. Paljon parempi.

(Kyllä, mä hämmästyn itsekin näistä syväluotaavista analyyseistä, wautsi)

Nyt siis tarvitaan enää hyvät pikkujoulut! ;)


Ja hei, vaikka tykkäänkin lipitellä viinejä ja Blossia, toivon, että muistakaahan tekin juoda Kohtuullisesti. Lapset ansaitsee selväpäistä seuraa. Eikä muutenkaan saa litkiä niin, että se vahingoittaa sinua itseäsi tai muita. Jos otat, niin sopivasti ja silleen, että kaikilla on aidosti kivaa.


Hei, onko siellä ruudun takana ketään pitkän linjan Blossalaista,
jolla olisi kokemusta Blossan makuhistoriasta jo aikojen alusta asti?

Sari


Kommentit

 1. Mun on pakko myöntää, en ole maistanut kuin yhtä Blossaa. Liian usein olen pettynyt ja kokenut että glögit eivät vain natsaa. Anteeksi tietämättömyyteni, mutta onko kuivan viinin ystävälle "oikeaa" glögiä?

  Kivaa vikkoa, ihana!

  VastaaPoista
 2. En ole maistanut yhtäkään Blossaa :( Muutenkin nuo Alkon glögit ei vain osu mun makuhermoon. Outo lintu vai mikä? Pullon väri kyllä mätsää tän syksyn uuteen ihastusväriin :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että näyttää löytyvän muitakin kaltaisiani, jotka eivät ole Blossaa koskaan maistaneet. Mä lämpenen vaan sille perus Marlin glögille. :D Nuo pullot on kyllä aina niin upeita, että täytyy melkein alkaa juottaa miehelle Blossaa.

  VastaaPoista
 4. Blossasta olen kyllä kuullut ja jonkun punaisen pullon ostanut vuosia sitten. Sekin on jäänyt avaamatta ja maistamatta. Onkohan mennyt pilalle, jos se sattuu kaapin perältä löytymään?!

  VastaaPoista
 5. Olen kyllä maistellut Blossaa, mutta tätä en ole vielä ehtinyt maistaa, taitaa olla viime talvinenkin pullo vielä avaamattomana kaapissa, onkohan se vielä hyvää? Mutta kauniita pulloja näissä aina on!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?