Eilen mua nauratti

Kerronpa nyt mikä oikein erityisesti eilen nauratti.


Kuva: on hieno ja sen omistaa Finnkino

Lapset on kyllä helppoja nakkeja mitä mainontaan tulee. Ei niille kyllä mitkään hammastahnamainokset jää mieleen, eikä ne kyllä mitään pitsamainoksiakaan rallata. Mutta ans kun yhden (1!!!!) kerran tuli telkkarista mainos, jossa kerrottiin, että Kanelia kainaloon Tatu & Patu-leffa on PEFFATEATTEREISSA, sehän räjäytti potin!

Eilen mua siis nauratti niin paljon, kun rakas lapsi iloisella kuusivuotiaan vimmalla toisteli tätä "slougania" keskellä kauppakeskusta, useaan otteeseen! Että ei kyllä jäänyt kenellekään epäselväksi missä se leffa pyörii ja varmaan tämä termike levisi kulovalkeanlailla muidenkin pikkuihmisten korviin, jos on sattunut menemään ohi. Tatu ja Patu, PEFFATEATTEREISSA. Tatu ja Patu---lopun arvaattekin ;)

Mitä olen blogisfäärejä ja omaa Facebookiani seurannut, alkoi tuntua siltä, että meidän jengi on ainoa, joka ei ole vielä tätä mahtipläjäystä käynyt katsomassa. Uskallanko riskeerata sisäelimeni ja varata liput...peffateatteriin?

Sari

ps. kommenttiboksissa saa vapaasti hehkuttaa, kuinka tekin olette jo nähneet tämän ja miten loistava se oli. Senkin kanelikainalot, hih!

pps. ja jos vielä joku miettii, että MIKÄ?! No tämä:Kommentit

  1. meillä on luettu vuosia T&P kirjoja, mutta en tiedä kaikkien hehkutuksesta, kun itse leffan näin, niin ei naurattanut tai muutenkaan, jäi vähän ontto fiilis. Veeran "äidit" ei jotenkaan sopinut ollenkaan, tai niiden näytteleminen oli jotenkin huonoa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!