Välikausi ja syysloma

Välikausi on se omituinen vuodenaika talven ja kesän lisäksi. Se on se kausi, jolloin hypätään aurinkoisista kesäpäivistä kohti kylmää talvea ja toisinpäin.

Se on minusta ehkä piinaavin kausi ;)


Pitäisikö päiväkotityypille laittaa toppaa vai välikautta? Pitkät kalsarit vai ei? Entäpäs koululaiselle neuletta vai ei? Vieläkö tänä aamuna tarkenen ballerinat jalassa?

Olenkohan ainoa äiti, joka saa pähkäillä ihan päänsä puhki JOKA AAMU, mitä sille pikkuiselle tyypille pukisi päälle päiväkotiin, ettei se jäätyisi mutta kuitenkin niin, ettei se olisi likomärkä? Pojilla kun tuppaa vauhtia piisaamaan ja hiki lentää... Koululainen osaa jo huolehtia omasta pukeutumisesta, vaikka kesän jälkeen tuntuikin haikealta sanoa heippa hameille. Pelkille hameille ;) Itse taas sitkeästi haluaisin pitää baltsuja mutta näyttää vakavasti siltä, ettei niillä tarkene enää ellei käytä villasukkia. Eli öö, ei jatkoon ;)

Onneksi välikausi on myös kirpeitä ja aurinkoisia syyspäiviä, eikä vain pelkkää harmaata tihkusadetta. Eihän tätä muuten kestäisi, hih!

Helsingissä lapsilla alkaa tänään SYYSLOMA! Siispä hyvää lomaa kaikille esikoululaisille ja koululaisille. Toivottavasti monet vanhemmatkin lomailevat, niin on sitten kehätiet ruuhkattomia kaikille lomattomille työmyyrille ensi viikolla ;) Ja tsemppiä kaikille niille vanhemmille joilla on lapsia lyhyemmät lomat ja ovat ihan tukka pystyssä lasten lomahoitojärjestelyiden kanssa. Nämä jokavuotiset haasteet - mutta hyviä uutisia tälläkin saralla, lapset kasvaa vuosi vuodelta ja aina vaan loma-aikojen järkkääminen käy helpommaksi!


Viikonlopputerveisin,
SariKommentit

 1. Minoon aatellut että sitku pakkasella pysyy mittari päivälläkkii niin otetaan topat käyttöön. Siis oon aatellu. En ikinä muista miten oli viime vuonna. Oliks niillä ees vaatteet päällä? Eeh..
  Niihin pakkasiin asti menee nää isommat miten haluuvat, jos eivät tajua laittaa lisää vaatetta kun paleltaa niin olokoot. Oon rankuttanu ulkohousuista kohta ääneni käheäksi. Pienimmällä on jo villapukua ohkasten välikausi kamppeitten alla. Sama kai se siis ois laittaa sille jo toppaa niin ei tarttis pukea niin paljoa? Mut ei. Talvi on toivottavasti kylmä ja luminen, ootellaan ainaski tovi vielä sitä ;)
  Kirpeän aurinkoisia syyspäiviä sulle Sari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, siis paapoonko mä liikaa noita kersoja? En tunnusta :D Mutta sen tunnustan, että joskus ruuhkavuodet on sitä, että tulee mietittyä, oliko niillä ees vaatteet päällä. Vielä pari vuotta sitten kun elämäni oli vielä hektisempää kuin nyt, muistan aamuna jos toisenakin kesken bussimatkan töihin avanneeni takin ja tsekanneeni, onko mulla paita päällä. Ja kyllä oli, onneksi joka kerta ;)

   Syyspäiviä sinnekin ♥

   Poista
 2. Voi, kun voisikin lomailla!! Ei auta itku markkinoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulle kelpais oikein mieluusti yhtä pitkät lomat kuin koululaisilla on, mutta palkallisesti tietenkin ;) Mutta näillä mennään mitä on saatu, hii :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!