Kerrankin ajoissa!

Olen aina ihaillut ja ihmetellyt niitä ihmisiä, jotka jo heinäkuussa ilmoittavat käärineensä ensimmäiset joululahjat pakettiin. Wau mitä ennakointia! Minä hankin jouluisin (onneksi) vain muutaman paketin mutta silti havahdun koko jouluhommaan vasta hetkeä ennen joulua. Selitys? Ruuhkavuodet.


Mutta nytpä kävi niin, että kerrankin olen ajoissa!

Olin aivan muissa asioissa liikenteessä,
en ollut suonut ajatustakaan joululahjoihin,
kun löysin tämän joulun kaksi ensimmäistä lahjaa.
Enkä mä nyt voi tässä julkisesti kertoa, että kenelle.
Vaikka ei se vielä osaakaan lukea, hih!


Toinen on kova paketti, toinen pehmeä.
Ja se tunne, kun tietää niiden kummankin
olevan napakymppi.
Kuusivuotias poika on kyllä maailman helpoin lahjottava.
Kun koko maailma on vielä niin ihana ja ihmeellinen.

Yhdeksänvuotias tyttö alkaa olemaan haasteellisempi.
Huomaan, että lelukaupan sijaan hän sujahtaakin vaatekauppaan.
Alkaa  myös olla ne ajat ohi, kun äiti sai valita vaatteet. IIK!
Ja lapsen vaatekaapista löytyy jopa mustia vaatteita. Tupla-IIK!Nyt vaan kun enää keksisi, että millaiset pakettikortit tänä vuonna näpertelisi ja että minne nuo lahjat piilottaisi, ettei uteliaat silmät löytäisi niitä... Ja kaipa nuo ovat aika kilttejä tänäkin vuonna olleet, kun noita paketteja alkaa kerääntymään ;)

Millainen joululahjojen hankkija sinä olet? Ensimmäiset pistetty kääreisiin juhannuspäivänä? Vai aatonaattonako otat lahjalistan haltuun? Vai jotain siltä väliltä?

**

Ja hei, jos olette Helsingissä sunnuntaina, muistakaapa joulukadun avajaiset!
Lue lisää TÄÄLTÄ.

Sari


Kommentit

 1. Ihan juhannuksena en vielä lahjoja hanki, mutten myöskään juokse kaupoilla juuri ennen joulua eli sillain sopivasti. Meillä neiti pian 11v ja lahjojen ostaminen/keksiminen on vuosi vuodelta haastavampaa. Vaatteita kun tuolla on jo ihan riittävästi, ja leleuja ei enää juurikaan tarvita (ei ainakaan uusia).

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Isot peukut täältä aatonaaton ostelijalta;)
  Ja onpas kauniita lahjapapereita!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kauniit paketit! Mulla on tapana ostaa lahjoja jemmaan aina, kun sopiva osuu kohdalle. Nykyään joudun kyllä jo kirjoittamaan ylös, mitä olen ajatellut kenellekin, sillä muuten yhdelle on jemmassa useampi lahja ja useimmille ei yhtään... Saako syyttää imetystä? :D Mielelläni panostaisin enemmän itse tehtyihin ja aineettomiin lahjoihin mutta kovin kortilla tuntuu olevan sekä aika tekemiseen että esim. siihen, että lahjana olisi jotakin kivaa tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aineettomat lahjat on kyllä ihan parasta! Mutta sehän tässä ruuhkavuosissa on: aika on NIIN kortilla... Ja hih, imetysdementia... Se on aikamoista, onnea on pienet lapset jotka eivät osaa lukea. Mä joudun tekemään myös jemmalappuja enkä voi syyttää edes imetystä ja täytyy jollain salakoodilla ne lippulappuset tehdä ettei lapset lue, kun toinen lukee ja toinen tavaa kirjaimia sujuvasti :D ♥

   Poista
 4. Mulla on kyllä miltei tarkasti mielessä, mitä lapsille hankitaan ja yksi hittilelu käytiin jo varmuuden vuoksi ostamassa. Muiden kanssa ei niin kiire. Mutta miehelle en tiedä kertakaikkisesti mitä ostaa, kääk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, lapset on niin piece of cake mutta noi miehet... Aina ne tuntuu ilahtuvan niistä kaulaliinoista ja villapaidoista mitä paketista löytyy. Onneksi ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!