Meidän viikonloppu (jo monta viikkoa sitten)

*Kaupallinen yhteistyö: Messukeskus

Liki kolmisen viikkoa sitten Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin Meidän viikonloppu-tapahtuma. Ja hei, miten siitä voi olla jo niin kauan, kuka tämän ajan nielaisi kitaansa?Tulevia Meidän viikonloppu-messuiluja ajatellen heti kärkeen note to self and to you too: kävimme messuilla heti sunnuntaina messujen auettua ja siellä oli ihanan väljää liikuskella. Maistiaisia varten ei tarvinnut jonottaa ja eläimiä pääsi näkemään ihan läheltä. Tosi kiva juttu! Eli jos tekin tykkäätte vältellä messuruuhkaa, suosittelemme lämpimästi sunnuntaiaamua messuvierailuajankohdaksi.


Ja koska monet isovanhemmat ovat siirtyneet hyggeilemään maalta kaupunkiin, eikä kaupunkilaislapsilla ole taattu touch maaseudun eläimiin, on kiva että muutamat rohkeat karvaturrit uskaltavat matkustaa hurjaan Helsinkiin näytille. Rohkeimpia turrikoita kun saa oikein paijaillakin.

Ja varmaa oli se, että monista kaupunkilaislapsista oli hykerryttävä ajatella: mistä tulee maito, entä kananmunat, no mites hunaja? Siellähän sitä sai kokeilla lypsyhommia ja ihmetellä lintuaitauksen munia sekä katsella hunajantuottajia työssään.Jotkut kokivat rakkautta ensi silmäyksellä.Kumpikaan tenavista ei keksinyt alkaa vaatia meille kotiin ikiomaa aasia, mutta lemmikkimessupuolella se sitten alkoi: äiti mä haluun meille pupun, me tarvitaan papukaija, mä kyllä rakastaisin tommosta chincillaa, toi kilppari on iik niin söpö, eikö me voida ostaa kissa? Ja minä olen se vastuuntuntoinen ja läpeensä tylsä mutsi, joka kieltäytyy kaikista lemmikeistä. Meillä on se yksi hamsteri ja annetaan sille kaikki meidän rakkaus. Onneksi selvittiin eteenpäin ilman isompaa draamaa, huh... Eläinten lisäksi messuilla oli tarjolla paljon muutakin.
Esimerkiksi silmänruokaa, kuten tämä inspiroiva kattaus.Kaapelin joulu-ständillä lasten käsiin pistettiin joulutatskat.
Ihan paras juttu lasten mielestä!

Kaapelin jouluun siis joulukuussa,
tulkaa tekin!

Itse olin ehkä vähän odottanut näkeväni


Siinä kohtaa visiittiä lasten seesteisyysprosentti huiteli jossain nollan rajamailla, joten se tarkoitti vain nopeaa vilaisua palloihin (ihania, tosi ihania, sanoinko jo että IHANIA) ja sitten oli pakko antaa luovutusvoitto lapsille. Oli pakko lähteä tallustelemaan kotimatkalle ja jouduin siirtämään pallohankinnat verkkokauppahommiksi. Olin jo pitkään toivonut tällaista valopallokauppaa Suomeenkin, ihanaa että se on nyt käynyt toteen. Nyt vaan suunnittelemaan sopivaa tilausta!


Kiitos Messukeskukselle bloggaajapassista!
Ensi vuonna otetaan uusiksi,
todellakin.

**

Mukavaa marraskuun viimeisen päivän iltaa

Sari


Kommentit

  1. Ihana messutapahtuma tuo :) Minulta mennyt ihan ohi että on moinen ollut, olisi ollut mukava perheen kanssa käydä:) Hei huomenna on joulukuu iiks <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ensi vuonna taas uudestaan :) Ja niinpä, hui miten nopeasti se joulukuu tulikaan! Ihanaa <3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!