Yökkösesonki lähestyy.

ÄLLÖJUTTUVAROITUS.
Hih hih.

Joulun lähestyminen tietää lapsiperheissä yhtä toistakin asiaa. Vatsatautiepidemia valmistautuu iskemään ihmisiin, joilla ei ole ihan niin rautainen vastustuskyky. Kuten esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa.


Minä uskon maitohappobakteeriin. Me uskomme. Siihen ja käsienpesuun. Mutta käsienpesu lapsiperheessä - hyvä ajatus mutta kuinkahan on käytännössä, jos ei vanhemman valvova silmä ole vahtimassa käsienpesuoperaatiota? ;) Siispä me otamme maitohappobakteereita oikein kuurina, kun yökkösesonki lähestyy.

Me ollaan tykästytty Gefiluksen maitohappobakteerivalmisteisiin. Eikä tämä ole maksettu mainos, vaan ihan itse ollaan löydetty ja tykätty jo pitkään.

Gefiluksen maitohappobakteerivalmisteissa yksi kapseli/tabletti sisältää 5 miljardia Lactobacillus GG maitohappobakteeria=melko vahvaa. Gefilus maitohappobakteerituotteet valmistetaan Suomessa.


En aio väittää, että pelkkä "pilleri poskeen" riittää ja vatsataudista ei tarvitse kärsiä, mutta onhan se loogista: jos suolisto voi hyvin (ja uskon maitohappobakujen edesauttavan suoliston hyvinvointia), pöpöt eivät luultavasti viihdy siellä ainakaan niin kauaa kuin huonosti voivassa suolistossa?


Lapsille olen hommannut C-vitamiinilla terästettyjä Gefilus-purutabletteja (kuva yllä) ja itse popsin tällä hetkellä Gefilus basic-kapseleita (kuva alla).


Onko siellä muitakin yökkötaudin kammoksujia?
Miten te ennaltaehkäisette sitä?
Nyt kaikki vinkit jakoon!
Voiko taudin kestoon (lyhentävästi) jotenkin omilla toimilla vaikuttaa?


Ja ööh, keksikää nyt yökkötaudillekin ennaltaehkäisevä rokote.
Ilman mitään kriittisiä sivuoireita, kiitos.

**

Tiedän, että aika monessa perheessä yökkäillään nytkin
eikä pelkästään tämän postauksen takia.
Tsemppiä toipilaille ja parempaa vointia toivottelen!


SariKommentit

 1. Kiitos merkkivinkistä, nimittäin siihen loppui kyllä omat vatsataudit, jotka aina imuroin joka paikasta ja oli monta kertaa vuodessa, kun aloin popsimaan maitohappoja. Lisäksi jos joku tuttu tai oma lapsi saa vatsataudin, käytän käsidesiä. En nyt uskalla riemuita, mutta nyt on vuosia vierinyt viimeisestä vatsataudista. <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, käsidesi on myös kova juttu, täytyykin tsekata missä jamassa ne mahtaa meillä olla, otetaan myös ne ohjelmistoon, lasten kanssa näppäriä!

   Ihanaa viikonloppua sinnekin <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?