Lapsen jouluhoroskooppi (ja joululoma, NYT!)

Bongasin eilen Kaksplussan sivulta hauskan jutun: horoskooppi kertoo millainen on lapsesi unelmajoulu. Minusta luonnehoroskoopit on tosi hauskoja ja kävin heti lukemassa, mitä minun lapsistani kerrotaan.


Rapulapsi (22.6.−22.7.) rakastaa jouluvalmisteluja
"Kotoilua ja perhejuhlia rakastava rapulapsi odottaa joulua juhannuksesta asti. Hän nauttii pipareiden tuoksusta ja tiukujen kilinästä. Kaikkein hauskinta on osallistua jouluruokien kokkaamiseen, pöydän kattamiseen ja kodin koristeluun.

Varaa ravulle paljon askartelutarvikkeita, jotta hän voi loihtia joulukoristeita ja pieniä lahjoja. Teet tämän apukokin hyvin onnelliseksi, kun otat hänet mukaan valmistelemaan jouluruokaa. Luumuhilloa tosin sujahtaa yhtä paljon ravun suuhun kuin torttujen päälle."

Oma arvioni: kyllä pitää paikkaansa!


Leijonalapsi (23.7.−22.8.) toivoo lahjavuorta
"Joulu on leijonalapsen lempijuhla, koska hän on hulluna lahjoihin. Voit hämätä leijonaa palastelemalla hänen lahjansa useampaan pakettiin. Avaa useita osia sisältävä lelupakkaus ja kääri jokainen osa omaan pakettiinsa. Leijona on tyytyväinen saadessaan paljon lahjoja, eikä kukkarosi kärsi.

Leijona nauttii myös esiintymisestä. Anna hänen pukeutua parhaimpiinsa ja viihdyttää aikuisia lauluesityksillään ja näytelmillään. Muista vaatia pikkudiivalta encorea esityksen jälkeen."

Oma arvioni: kyllä on ihan totta!


Härkälapsen unelmajoulu kuulostaa kyllä hyvältä, ehkä olen edellisessä elämässäni ollut härkä... 

Härkälapsi (21.4.−20.5.) haaveilee laiskottelusta
"Härkälapsen unelmien joulu sisältää herkuttelua ja lepoa. Konvehtirasioita ei kannata pitää näkyvillä aamusta iltaan, sillä härkä herkuttelee itsensä helposti huonovointiseksi.

Härkä tarvitsee paljon omaa rauhaa. Älä patista lasta seuraleikkeihin tai sukulaisreissuille, jos hän ei jaksa. Etenkin päivähoidossa ja koulussa olevat härät tarvitsevat lomalla latautumisaikaa. Anna lapsen puuhastella rauhassa joululahjojensa kanssa ja nukkua hieman pidempään. Härkä nauttii myös elokuvailloista vanhemman kainalossa."


Kaikki horoskoopit löydät Kaksplussan sivulta, TÄÄLTÄ.
Käythän lukemassa, ne oli aika veikeitä!

**

Me ollaan nyt ihan joululomalla. Kaikki!
Iloista lomaa myös muille lomaileville!


Sari


Kommentit

 1. Minä luin myös eilen nuo horoskoopit. Aika hauskat ja osuvat! Meiltä löytyy neljä eri horoskooppimerkkiä lapsilta. Aika erilaisia jouluja niiden mukaan toivoisivat. Nyt minä toivon ainoastaan, että vanhin paranisi ja päästäisiin joulun viettoon Keski-Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin toivotaan, että hän paranee pian ja pääsette joulun viettoon ♥

   Poista
 2. Tuo härkälapsi kyllä osuu ja uppoaa niin täydellisesti meidän härkätyttöseen. Pitänee siis paikkansa

  VastaaPoista
 3. Voi mahoton täähän oli kiva ja kävin lukemassa meidän kaksosmerkin tytöt ja ihan nappiin osui, liian aikaisin molemmat lopettaneet leikkimisen.

  Aikuisen leinojatyttären horoskooppi osui nappiin, pahempaa jouluhöröä en tiedäkään ja pojan neitsyt horoskooppi osui kohdilleen, käytännölliset lahjat parhaita.

  Sydämellistä joulua teidän perheelle <3

  Kaksoslapsi (21.5.−21.6.) uppoutuu kirjoihin
  Kaksoslapselle täydellinen joulu tarkoittaa kirjoihin ja tietokonepeleihin uppoutumista. Pikkuprofessoria on vaikea maanitella joulupöytään, jos paketista löytyy Tolkienin kirja tai ensimmäinen oma läppäri. Monet lelut tuntuvat kaksosista lapsellisilta jo ennen kouluikää, joten joulupukin ei kannata aliarvioida hänen fiksuuttaan.

  Kaksoset saa houkuteltua ulos lukunurkastaan tietovisoilla ja sanapeleillä. Hän oppii nopeasti lukemaan ja nauttii saadessaan hämmästyttää aikuiset taidoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että nappiin meni! Ja hih, nuo kaksoset on kyllä ihana merkki! Hyvää joulua ♥

   Poista
 4. Horoskoopit ovat niin typerä juttu ja tiesitkö että ne täysin pahuudesta? Kuten ennustajat ym.. Sitten vielä kehitellään lapsille erikseen horoskooppeja huh..Suosittelen ottamaan selvää mitä horoskoopit todellisuudessa ovat.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!