Mikä oli paras joululahja pienelle jediritarille?

Hyvää vuoden 2016 viimeistä perjantaita! Eilen illalla myhäilin taas niin tyytyväisenä naperon iltatoimien aikaan, että pakkohan se on teillekin paljastaa, mikä on syypää mun hymyyn. No joululahjat, joista yksi oli yli muiden. Siis sehän on päivänselvää, että jos tätä asiaa kysyttäisiin lapselta itseltään, hän vastaisi todennäköisesti jotain ihan muuta, kuin mistä minä nyt teille aion kertoa ;) Toinen napero on taas puolestaan ollut lomalla, joten hänen kohdallaan paras joululahja ruuhkavuosimutsin näkövinkkelistä on valitsematta. Jos joku nousee selvästi hyötyrajan yläpuolelle, kerron kyllä.


Joulun 2016 paras lahja, tässä tapauksessa pienelle jediritarille:
Star Wars-hammasharja!


Näitä on ilmeisesti saanut hankittua jostain puodeista pitkin syksyä, mutta minulle tämä iski tajuntaan vasta marraskuussa. Hammasharja, joka muistuttaa valomiekkaa ja siitä lähtee sekä valoa että ääntä! Ihan mahtavaa!


Olipa jediritarisi arkinen hammasharja sähköinen tai tavallinen,
tässä on todellakin sitä valoa pimeyteen ja piristystä kaamokseen.


Jokainen vanhempi varmaan tietää, ettei se hampaidenpesu aina ole sitä tenavan lempparihommaa. Kun väsyttää, ei jaksa, haluaa mennä leikkimään, plääh ja sitten se hampaiden omatoimipesu tuppaa jäämään harjan möllöttämiseksi suussa vaikka kuinka muistuttaisit hammaspeikkojen olemassaolosta, aiheuttaen luultavasti mitä omituisimmat painajaiset ;) Tämä kyllä palauttaa uskon hommaan ja sinä vanhempana selviät kevyesti tarkistusharjauksesta, kun mitään ei ole jäänyt päivän askareista hampaankoloon. Bileet ei tosin jatku ikuisesti: toki jossain kohtaa tulee se paluu arkeen ja normaaliin hammasharjaan.


Mutta ennen paluuta arkeen: paina nappia ja anna jediritarin tehdä mitä hänen täytyy:
harjata hampaat!

May the clean teeth be with you.

Kuvausassari sujautti jo tupin harjan päähän ennenkuin ehdin ottaa välkkyvästä harjasta kuvaa, mutta valot ja äänet toimivat siis myös ilman tuppia. Valot ja äänet kuuluvat n. minuutin ajan, jolloin tietää että vielä toinen mokoma harjaamista on tehtävänä. Yleensä se menee niin, että harjauksen jälkeen vielä kerran katsellaan valot ja kuunnellaan äänet noin niinku bonuksena ;)


Näitä näyttää vielä olevan ainakin joissain Lindex-myymälöissä,
jos alkoi kiinnostamaan. Hinta ei päätä huimaa, 7,95€.

**

Terveisin,
ruuhkavuosihammashuoltokoordinaattori
Sari


Kommentit

  1. Tämä iso jediritari on nyt ehdottoman kateellinen tuosta hampuliharjasta, on upea! <3 Ajattele miten kätevä, näyttää valoa, voi taistella vihulaisia vastaan ja pesee vielä hampaat. Ihan paras lahja <3 eli kelpaisi mullekin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!