lauantai 17. joulukuuta 2016

Onko joulukiireiltä mahdollista välttyä?

Joulustressiltä on mahdollista välttyä, mutta joulukiireiltä ei. Vai onko?


Luulin olevani valmistelemassa tätä joulua jo hyvissä ajoin marraskuussa, mutta niin vaan kävi, että tänäänkin kävin juoksemassa paikallisessa kauppakeskuksessa. Ja siis minähän olen ihminen, joka ei juokse ;) Aamulla olin täynnä virtaa: pitää ehtiä paistamaan joulutorttuja, pitää ehtiä tehdä jälkiruokarahka, voi kai sitä pyöräyttää jonkun joulukakun pakkaseen odottelemaan. Imurointi, pyykit, siivous, ulkoilu!!! Pitää ehtiä, muistaa eikä saa ainakaan unohtaa!

Paitsi, että sitten päätin, että ei muuten täydykään tehdä mitään ekstraa. Imuri odottaa siivouskaapissa kiltisti. Jälkiruuaksi oli rahkan sijaan suklaakonvehdit. Pakastimessa mollottaa vain syksyllä tehty kuivakakku. Silti tämän päivän nukuttujen päikkäreiden saldo on pyöreät nolla. En ymmärrä ;)

Tuntuu ihanalta, kun joulustressiä ei kiristä pipoa. Mutta vielä kun tämän joulukiireen saisi kesytettyä. Siis että sisäistäisi vielä paremmin, että kaikkea ei tarvitse ehtiä, jaksaa tai muistaa tehdä. Ensi jouluna voidaan jatkaa siitä, mihin tänä vuonna on jääty :)

Mukavaa iltaa

SariEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!