Paketointipulmia

Koen olevani hirmu onnekas, kun voin tarjota lapsilleni muutaman joulupaketin tänäkin jouluna. Mutta sitten se paketointi. Jos minulta kysytään, niin joululahjojen paketointi on tosi ihanaa puuhaa. Olen tänä vuonnakin koko joulukuun lueskellut ihmisten ihania kertomuksia siitä, kuinka he virittelevät paketointihetkeen ihanan jouluisen tunnelman...


Kynttilöitä, jouluradio soimaan.


Ehkä hieman glögiä ja suklaata...


Lahjat kääritään kauniisiin lahjapapereihin
ja solmitaan suloisilla lahjanaruilla.


Semmosta ihanaa, hyggesti.

Paitsi että kaikki kuvat yllä ovat lavastettuja. Kaikki :DLahjojen paketointi, jeskamandeera sentään mikä haaste! Meillä ainakin lapset virittävät itsensä joulukuussa mahdollisimman vähä- ja herkkäuniseen moodiin. He nukkuvat vain "pakolliset" ja heräävät kaikenmaailman rapsahduksiin. Joten ei puhettakaan, että paketoidaan "sitten kun lapset ovat menneet nukkumaan". Kun tenavat ummistavat silmänsä, niin se on se hetki kun itse kaatuu suorilta jaloilta sänkyyn ;)

Kurkistus todellisuuteen:
seitsemän pakettia ja 16 minuuttia. Tuli ihan hiki.


Sain siis pahaa aavistamattomat lapset lähtemään isimiehen kanssa kauppaan, jolloin minä pistin töpinäksi. Vähän kyllä lapset ihmetteli, kun äiti jää kotiin... Mutta onneksi oli karkkipäivä, äiti nopeasti unohtui tulevan sokerihurmoksen vallatessa aivolohkot. Se siitä hyggestä paketointihetkestä, kun äkkiä kieritin lahjapaperia pakettien ympärille ja sujautin narut ympärille. Muistin sentään merkitä mikä paketti kenellekin on! Vaikka nopeastikko tuo olisi jouluaattona selvinnyt ;)

Lavastetut kuvat postauksen alkupuolelta otin kun perhe oli jo kotona. Mallilahjapakettina on jouluksi varattu namiboksi. Voi kun voisi aina paketoida samanlaisella antaumuksella, taitella ja teippailla ihan kaikessa rauhassa.


Toivottavasti te muut älysitte hyödyntää kauppoja, joissa lahjat paketoidaan valmiiksi. Tai olette tehneet hyvää antamalla kauppakeskuksien paketoijien hoitaa homman pientä korvausta vastaan. Mietin vaan, että onkohan siellä muitakin, joilla istuu sitkeästi tämä "minä itte"-asenne, ettei edes joulupaketteja voi antaa muiden paketoitavaksi? ;) Tai onko siellä niin onnekkaita ihmisiä, jotka voi laittaa tenavat vaikka mummolaan paketointiprojektin ajaksi? 

Sari


Kommentit

 1. Minä itte täälläkin :D Enkä koskaan ehdi (mukamas) tekmään niitä upeita Pinterest-paketteja. Tosin meidän neiti kun paketoi koiran ja kissan paketteja, hän harmitteli suuresti, miksi tehdään hienot paketit ja rusetit, kun ne sitten jouluna revitään kiireesti pois... Niinpä? Lapset (eikä miehet) eivät ainakaan katso, onko se paketti kuinka upeasti paketoitu.

  Itse paketoin tänään lahjat, kun neiti oli koulussa ja mies töissä. Sitten on vielä se pakettien piilotus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten totta, aika vähän aikaa niitä paketteja ehtii edes ihailla, kun ne revitään auki. Enkä kyllä muista koskaan kuulleeni, että "olipa ruma paketti" ;)

   Toivottavasti sait paketit hyvään jemmaan! Ihanaa jouluviikkoa ♥

   Poista
 2. Vihaan paketoimista ja mies on niissä ihan ässä. Joten yhdessä paketoidaa ja aika rumia niistä paketeista omalta osalta tulee, kun ne vain joihinkin uusiokasseihin aina nakkaan. Mutta eipä ole lapsia haitannut moinen.

  Sydämellistä jouluviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, paketoinnin hanskaava mies, se ei siis olekaan urbaanilegenda?! :) Uusiokassit on mainio idea, hyvä te!

   Ihanaa jouluviikkoa sinne teillekin ♥

   Poista
 3. Mies ostaa netistä ja minä paketoin yöllä, kun lapset nukkuu. Vauva vaan rakastaa illan rauhallisia hetkiä, kun saa tissitellä keskeytyksettä oikein ajan kanssa, joten aikas myöhäks meni parina yönä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte ihana parivaljakko miehen kanssa, työnjako on upea ❤ Ja voih, vauva tietysti autuaan tietämättömänä tankkaa maitoa ja läheisyyttä :-) Mukavaa joulua ja toivottavasti myös hyviä unia - teille kaikille ❤

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!