Sari, The L for LOVE-blogista (uusi nimi: SARON BLOGI)

PÄIVITETTY 14.3.2017: Blogin nimi on muuttunut ja se on nykyisin: SARON BLOGI
Tarkistathan oikeat yhteystiedot blogini Yhteystiedot-välilehdeltä!

**

Vau mikä blogivuosi 2016! On tapahtunut iloisia asioita! Minun blogi on liittynyt muutama päivä sitten mukaan Kaksplussan blogiverkostoon monen muun ihanan blogin joukkoon!

Entuudestaan tutut lukijat tietävätkin kuka minä olen ja mitä täällä blogissa oikein touhutaan, mutta ilokseni huomaan täällä myös paljon uusia vierailijoita, joten teenpä ensimmäistä kertaa tällaisen pidemmän esittelyn itsestäni.


Minä olen Sari, 35v. perhebloggaaja Helsingistä. Minulla on kaksi ihanaa lasta, toinen tenava on eskarissa ja toinen on ala-asteella koulussa. Mukana menossa on isimies.

Minä kirjoitan tätä blogia äidin näkökulmasta. Ei siis yksityiskohtauksia teiniraivarikuvauksia vaan pikemminkin sitä ruusunlehdillä tanssimista äitiyden auringonpaisteessa (hih hih) ja ehkä muutamasta Lego-palikasta jalkapohjan alla ;) Joku viisas on joskus sanonut, että kun lapset kasvaa, ongelmatkin kasvaa. Jos ensin murehdittiin koliikkivauvasta, sitten oli tahtojen taistoa uhmataaperon kanssa ja päiväkotitaival alkoi itkien, niin se on kuulkaas ihan eriasteiset ongelmat esimerkiksi koululaisen kanssa. Mitäs kun äidin valitsemat Kuomat ei enää kelpaakaan jalkaan? Mitäs kun termistöön tulee mukaan "poikkis"? OH MY! Ja mitä tekee äiti? Niinpä, sitä minäkin tässä usein mietin, että mitähän tässä nyt pitäisi tehdä tai mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella, hih!

Nämä ajatukset voi tuntua hyvinkin kaukaisilta sinulle odottaja, kolmevuotiaan äiti, kaksosvauvojen isä tai kuka tahansa ihana oletkin. Blogistani voit kurkistaa millaista elämä ruuhkavuosirumbassa on. Haluan tuoda iloa ihmisten elämään ja olla vertaistukena kaikille niille ihmisille, jotka jakavat kanssani samanlaisia ajatuksia ja joiden elämä ei aina mene kuin Strömsössä ;) Tässä hyvänmielenblogissa keittiön kaaoksen siivoaminen aloitetaan ehkä aikaisintaan huomenna, ensin pidetään kahvitauko ja vasta sitten aletaan hommiin!

Blogini, jolla on ehkä maailman vaikeimmin ääneenlausuttava nimi, The L for LOVE eli dhöelfölööv eli kotoisasti ihan vaan "L for LOVE"-blogi näki päivänvalon maaliskuussa 2013. Ajatuksena oli kirjoittaa suomeksi ja lontooksi plussatyyliblogia. Että se olis henkireikä silloiseen lapsiperhehärdelliin. Siihen aikaan sattui ja tapahtui kaikenlaista, olin mm. palannut hoitovapaalta töihin, vaatekaapissa oli vain porkkanamössötahraisia paitoja ja kauneudenhoito tarkoitti harjan näyttämistä takatukalle, ei muuta. Päätin tehdä ryhtiliikkeen ja paluun elämään ihmisennäköiseksi. Blogin piti olla salaisuus, mun oma juttu. Varmaan viikon jaksoin pitää sen salaisuutena ja senhän arvasi, että tenavat valtaavat kaiken: vessavuoron aamulla, sohvan jokaista senttiä myöten ja blogilaiffin. Ja tiiättekö, tää on just hyvä näin!Löydät minut monesta paikasta pitkin sosiaalista mediaa ja hei - moikataan kun tavataan!

Ja nyt tietenkin myös täältä:


**

Ja nyt jos haluat, saat kertoa kommenttiboksissa, että kuka sinä olet!
Saa linkata ja mainostaa omaa blogia, blogin Facebook-sivua, Instagramia jne.
(Siis ainahan sitä saa ja on suorastaan suotavaakin. Miten minä muuten SINUT löytäisin?)

Kaikki viestit ovat tervetulleita, kuten aina.

**

Sari


Kommentit

 1. Mä tulen seuraamaan tiiviisti sun kirjoituksia. Olen itse 36-vuotias, esikoinen on tokaluokkalainen ja kuopus eskarissa. Ja Helsingistä mekin. Eli läheltä liippaa!

  VastaaPoista
 2. Tutustuin linkin kautta (kaksari) Olen Oona ;) ja kirjoitan kans kaksplussalle blogia ;) Jäin seuraamaan sinua! Ihana blogi sulla!

  VastaaPoista
 3. Sä se taisit joskus mut löytää ja kommentoida jotain, sitä kautta muistelisin tulleeni tänne sun luo. Jonkun aikaa olenkin täällä jo mukana ollut ;) Olen 35-vuotias kahden tarhaikäisen pojan äiti Vantaalta, jonka kotikaupunki tulee aina olemaan Helsinki :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa samaan blogiverkostoon! Aiemmin olen seurannut sinua vain instan puolella. Myös minulla on eskarilainen ja kaksi ala-astelaista sekä 3v. Että ruuhkavuodet yhdistää..

  VastaaPoista
 5. Ihana Sari <3 Hyvää Joulua teidän koko poppoolle ja ottakaahan rennosti! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!