Talviunille?

Olen tässä pari päivää miettinyt, että olenkohan ollut edellisessä elämässäni karhu ja että voisinkohan käpertyä talviunille?


Onko tämä iän vai hormonien mukanaan tuoma juttu, kun pimeällä kaudella marraskuussa alkaa iskemään ihan mahdoton väsymys, mikä jatkuu joulun ja itseasiassa koko pimeimmän talven läpi alkukevääseen saakka? Voisin nukkua yöunia kellon ympäri ihan vaivattomasti, suoriutua päivän töistä, nukkua parin tunnin iltapäiväpäikkärit ja käydä yöunille pari tuntia Pikku Kakkosen jälkeen.


Vai onko tämän superväsymyksen takana sittenkin ne... paljon kehutut ruuhkavuodet?!

Muita talviunista haaveilevia?

**

Meillä on edessä pitkästä aikaa ns. vapaa viikonloppu.
Sehän tarkoittaa siis sitä, että täytyy siivota, käydä kaupassa, hoitaa tekemättömiä asioita ja/tai mitä ei voinut viikolla hoitaa syystä tai toisesta, olla lapsille läsnä, tehdä joululahjaostoksia jotenkin lapsilta salaa, laittaa ruokaa pitkällä kaavalla kun kerrankin on aikaa, leipoa pipareita (koska lapset), aloittaa ehkä uusi villasukkaprojekti (en muista edes enää monetko olen neulonut sen jälkeen kun opin tekemään sen villasukan kantapään syyskuussa), ottaa lasten mentyä nukkumaan vähän parisuhdeaikaakin ja ja ja... jollei nyt ihan talviunille jouda käpertyä, niin jos nyt edes pikku päikkärit ehtisi ottaa!

**

Ihanaa viikonloppua tyypit!
Tonttuilkaa, mutta kiltisti!

SariKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!