Hyvää maanantaita!


Hei,
kuinka teidän viikonloppu meni?

Tämä on ihan pähkähullua, miten nopeasti aika menee - etenkin tämän pimeän vuodenajan aikana! Tuntuu jotenkin, että päivä on ihan ohi, kun aurinko laskee ja kroppa käskee mennä nukkumaan. Ei siis ihme, jos teilläkin lapset tuumivat, miksi päiväkotiin täytyy lähteä yöllä, kun aamukasiltakaan ei vielä järin valoissa ole. Mutta, viime viikolla huomasin saavani ihan hirveästi energiaa siitä, kun iltapäivisin ei ollutkaan enää pilkkopimeää, kun kotimatka töistä alkoi! Ja parina päivänä meitä hemmoteltiinkin oikein superkauniilla auringonlaskuilla, joista tosin ehdin nähdä vain viimeiset vilaukset naapuruston talojen välistä. Kevät tulee ja se on ihanaa! Ja se kevät tuntuu tulevan hirveän nopeasti, tällä viikolla hyvästelemme tammikuun, joka meni ainakin täällä meillä aivan luvattoman nopeasti ohi ja toivotamme tervetulleeksi rakkaudentäyteisen helmikuun. Viittaan tietenkin ystävänpäivään, mutta jakakaa rakkautta muutenkin ;)

Marraskuun sanotaan olevan julmin kuukausi: kun kylmyys ja pimeys iskee päälle kuin sormia napsauttamalla. Onneksi voi yrittää hyggeillä sen julmuuden siedettäviin mittasuhteisiin. Helmikuu puolestaan on monille se raskain kuukausi, kun valoa ei vielä hirveästi ole, vaikka suunta on hyvä ja ulkona voi olla pimeää, jos lumipeite ei ole vielä tullut tai jos se on sulanut pois. Ymmärrettävää onkin, miksi niin monet suuntaavat nauttimaan takuuauringosta etelän maihin juuri nyt. Mutta me kotimaahan jäävät voimme yrittää taas hyggeillä sen raskaan helmikuuväsymyksen pois ja tankkaamalla vitamiineja, ulkoilemalla ja ihan nukkumalla riittävästi.

Olkaa siis lempeitä itsellenne ja niille pienillekin perheenjäsenille tänä arjen alkupäivänä maanantaina! Ei se oo niin justiinsa jos aamulla kaikilla on eripari sukat, niitä kadonneita tumppuja ehtii etsiä tiistainakin ja hei - se meidän raskas ja kiireinen arki on jonkun pikkutyypin lapsuus. Joten muistetaan toteuttaa arjessamme myös niitä pehmeitä arvoja

Sari


Kommentit

  1. Viikonloppu meni taas (aivan niinkuin aina) liian nopeaan :) Me lähdetään miehen kanssa jo kuuden jälkeen töihin mutta onneksi sitten päästäänkin aikasin ja kerkiän vielä koirankin käyttää valoisaan aikaan. Valoa tullut selvästi enemmän yhden kuukauden aikana. Mukavaa viikon alkua tätäkin kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikaiset työaamut on kyllä aika jees <3 Ja kiitos :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?