Lupaukset vuodelle 2017

Hyvää vuoden 2017 ensimmäistä päivää! Toivottavasti sinun vuodenvaihde sujui mukavasti ja aamulla oli kiva herätä uuteen aamuun ja uuteen vuoteen. Aivan erityisen kivaa, että vuosi alkaa sunnuntaina. Sunnuntaihin liittyy kaikenlaisia suloisen pehmoisia mielikuvia, ehkä siis lempeä vuosi edessä? Ainakin tänä aamuna heräsimme vasta lähempänä klo.10.30, suloisen pehmoisesti. Aivan ennenkuulumatonta mutta ihanaa :)


Meidän perhe on jälleen tehnyt omat lupaukset vuodelle 2017 ja kuten viime vuonnakin, lupaukset ikuistettiin kuviin.

Muistoksi meille ja tiedoksi teille,
me lupasimme seuraavia asioita:


[ sisko auttoi kirjoittamisessa ]



Something good in everything. Suomeksi sanottuna se tarkoittaa sitä, että näkee jotain hyvää kaikessa. Aina asiat ei todellakaan mene "niinkuin Strömsössä".

Myöhästytään tarhasta, kun haalarinlahje kieltäytyy tottelemasta (joojoo, olisihan puvun voinut laskostaa jo illalla valmiiksi tai laittaa lapsen aikaisemmin nukkumaan, ettei hän heräisi niin kiukkuisena tai olisi itse voinut varata enemmän aikaa ulkovaatteiden pukemiseen kuin 10min, mutta sitä mä tarkoitan. Kun ei kaikki aina mee niinku Strömsössä. Eikä se ole kenenkään syy.).

Ruokakaupassa perjantaina klo.19.08 kaikki on ihan lopenuupuneita, on hikikuumalämmin, kaikilla nälkä, kassoilla jono, kanasuikaleetkin oli loppu ja otettiin sit lisäainenakkeja ja lapset äityy huutamaan toisilleen siinä odotellessa, niin että tekisi mieli vajota siitä laattalattian läpi jonnekin alakertaan häpeämään (siis olishan voinut käydä kaupassa jo torstaina tai tilata pizzaa...mutkun...elämä vaan joskus menee näin.)

Tai, kun oot mennyt kotoa paikkaan B ja muistat vasta siellä mitä olisi pitänyt ottaa mukaan ja siellä se paketti killottaa eteisen lipaston päällä (olishan voinut pakata sen jo hyvissä ajoin käsilaukkuun mukaan...äääh ei kaikkea voi ennakoida).

Sen sijaan, että jään murehtimaan asiaa (kuten usein teen) - annan itselleni anteeksi ja yritän löytää jotain hyvää siitä tilanteesta. No onneksi se tarhasta myöhästyminen ei aiheuttanut mitään vakavaa haittaa kenellekään ja selvittiin kuitenkin perille. Tai ruokakaupassa: onneksi kohta saadaan ruokaa ja sitten kaikilla on parempi mieli. Ei kukaan saa tästä traumoja. Ei edes ne viereisiltä kassoilta pahaa silmää näyttävät kanssa-asiakkaat. Ja jos se paketti unohtui kotiin, onpahan se hyvässä tallessa ja tulipa hyvä syy vierailla uudelleenkin.

Tätä totaaliymmärrystä voi jatkaa niin pitkälle kuin kehtaa: onneksi unohdin pankkikortin kotiin viihteelle lähtiessä, sisäelimet ja tili kiittää? Olipa kiva juttu että koko kesäloman satoi vettä, eipä tarvinnut laittaa sadetakin alle aurinkorasvaa ja luontokin tykkäsi? Onneksi kaupasta oli kanasuikaleet loppu, tulipa tehtyä pitkästä aikaa italianpataa?

Kyllä se näin on, että kaikessa on jotain hyvääkin, kun oikein pysähtyy katsomaan. Something good in everything.

Ja tosi hyvä lupauksia on myös muilla perheenjäsenillä. Jään mielenkiinnolla seuraamaan niiden toteutumista

**

Teitkö sinä lupauksia?

**

Leppoisaa sunnuntaita!

Sari


Kommentit

 1. Itse olen lopettanut uuden vuoden lupausten tekemisen muutamia vuosia sitten. Alkoi harmittaa, kun en niistä koskaan saanut pidettyä. Johtuen osittain huonosta itsekurista ja osittain liian kovista lupauksista. Nykyään olenkin alkanut asettamaan itselleni odotuksia ja tavotteita, ne on paljon lempeämpiä eivätkä aiheuta minulle stressiä. En siis ota kovin hyvin sitä, jos en saakaan pidettyä annettua lupausta... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta odotukset ja tavoitteet kuulostaa oikein hyvältä vaihtoehdolta lupauksille! Pitää tehdä just niinkuin itsestä hyvältä tuntuu ❤

   Poista
 2. Kauniisti kirjoitat <3 En varsinaisesti luvannut mitään, mutta syytä olisi olla hermostumatta niin helposti, syödä vähemmän sokeria ja ottaa rennommin ja olla armollisempi itselleen. Siinä sitä onkin yhdelle vuodelle :D
  Leppoisaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on oikein hyvät tavoitteet, onnistut varmasti hyvin ❤

   Poista
 3. Hyviä uuden vuoden lupauksia. Positiivisuuden löytäminen asiasta kuin asiasta on hyvä tavoite meille jokaiselle, samoin itselleen anteeksi antamisen taito. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä! Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin ❤

   Poista
 4. Me ei tehdä lupauksia, mutta muutamia tavoitteita pyrittiin ottamaan, kuten mm. herkkulakko :D Se on nyt aika ajankohtainen, kun kummankin pitäis hiukan pudottaa tota elopainoa, terveelliset elämäntavat siis kunniaan! :) Vedän siis tämän vuoden vaan porkkanoita, mutta tuleepahan komea rusketus! ;) Positiivinen ajattelutapa laskee verenpainetta ja tuo lisähuumoria elämään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana! Porkkanarusketus on parhautta ♥ Ja "Positiivinen ajattelutapa laskee verenpainetta ja tuo lisähuumoria elämään!", olen aivan samaa mieltä! Ihanaa päivää!

   Poista
 5. En lupauksia, tavoitteita ja sellaisia listasin kyllä. Niin, ettei ne tuota lisästressiä. :>

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?