Vuoden 2017 ensimmäinen Kaksplus, mutsin valinnat

Vuoden 2017 ensimmäinen Kaksplus tuli viime viikolla uunista ulos ja kannessa on heti vauvakuumevaara ;)

Siinä missä joku muu lukee lehdet takakannesta eteenpäin, minä makustelen, alusta loppuun. Tähän on siis ihan oma prosessinsa, josta kerron teille nyt.


Ensin tutkiskellaan kansi - millainen fiilis siitä tulee? Sen jälkeen, sillä fiiliksellä, silmäillään kaikki mielenkiintoisimmat otsikot läpi, jonka jälkeen selataan lehti ja aletaan tutustua juttuihin mielenkiintoisuusjärjestyksessä. 1-2 juttua kerrallaan, omassa rauhassa, mieluiten sohvannurkassa ja kahvikuppi toisessa kädessä. Ruuhkismutsille se oman lehtiajan löytäminen on kyllä aika haastavaa, mutta kyllä ne pirpanat jossain kohtaa suostuu nukahtamaan, niin silloin viimeistään. Kyllä siihen koko lehden lukemiseen menee pari-kolme viikkoa. Jossain kohtaa lapset ottavat lehden luettavaksi ja silloin toivottavasti on ainakin ne tärkeimmät jo luettu, koska usein tämä pienempi tarttuu saksiin ja leikkaa lehdestä omiin askarteluihinsa kaikenlaista :D


Uuteen numeroon on nyt tutustuttu ja tässä tulee:

Kaksplus 1/17, mutsin valinnat

Luen ensimmäisenä:
Suoraan purkista!Koskettaa minua:
Ajatustyön johtajatBloggaajia bongattu!
... ja muitakin!

Arvaatko kuka oli Kuukauden blogiäiti?
Vihje: en mä :DTätä me kokeillaan:
porkkanapyreeIhana juttu:
Melkein oma vauva


Minusta on niin mielenkiintoista lukea erilaisten perheiden tarinaa. Kuinka perheeksi on tultu, mitä haasteita on kohdattu, mikä on sujunut helposti ja miltä nyt tuntuu. Lehdessä oli mukana pari julkisuudestakin tuttua, mielenkiintoista äitiä. Elän vahvasti kaikkien tarinoissa mukana, välillä roskat silmissä ja välillä mukana hihitellen. 
**

Ja hei, mitenkäpäin se lehti luetaan? Etukannesta takakanteen vai toisinpäin?

**

Kivaa uutta viikkoa!

Sari


Kommentit

 1. Siis hetkonen, oletteko te kaksosperhe? :o Multa on varmaan mennyt jotain ohi, jos en ole tuota huomannut! :D Meillähän on siis nuo mun pikkusisarukset kaksosia ja kaksostoiminnassa oltiin tosi paljon mukana, kun olivat pienempiä. Mä jopa kuvitin yhdessä välissä yhtä pientä kaksoslehteä! :D Nykyään, kun ovat jo "aikuisia" (köhköh :D), niin eipä noita oikein osaa enää kaksosiksi edes mieltää.. niin erilaisia on kumpikin, eroa kuin yöllä ja päivällä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei siis olla kaksosperhe! Pahoittelut tahattomasta harhaanjohtamisesta, tätä se ruuhkavuosikirjoittelu teettää. Nostan hattua kaikille kaksosperheiden vanhemmille, en ole ollenkaan vakuuttunut siitä että kaksi menisi siinä missä yksikin vaikka onhan se rakkaudenmääräkin sitten tuplana :)

   Poista
  2. No mä jo ajattelin, että olenko mä oikeasti niin puusilmä :D

   Kyllähän noista on aina ollu toisilleen ihan erilailla seuraa, kun ovat saman ikäsiä ja se varmaan helpotti porukoittenkin "taakkaa" jossain määrin. Keksivät kyllä sitte kaksin verroin kaikkea jäynääkin :D Mutta ihania mussukoitahan ne on <3

   Poista
 2. Alusta loppuun :) Ensin silmäilen kannen, sitten selaan lehden ja poimin pari herkullisista juttua jotka luen ensin...ja liian usein käy niin että osa jää lukematta, silti rakastan lehtiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa juuri sopivalta! Ja lehtirakkaus, se on hyvä juttu ♥

   Poista
 3. Mä en ole pitkään aikaan lukenut mitään vauva/perhelehtiä. Vauvaa ja kaksplussaa tuli luettua ja välillä tilattuakin esikoisen odotuksen loppuvaiheilta aina kuopuksen syntymään asti. Sitten lopetin, koska koin, että jutut oli enemmän sitä vauva-arkea ja se oli toisen kohdalla jo "tuttua kauraa" toisin kuin ekan kanssa. Tuntui ettei kummassakaan ollut kauheasti tarjota luettavaa pari-kolmevuotiaan äidille.

  Pitäisikin varmaan välillä antaa näillekin uusi mahdollisuus ja lukaista kauppareissulla ainakin kannen otsikot läpi.

  Kotivinkki on yksi sellaisista lehdistä, jota en koskaan kuvitellut lukevani, mutta siitä olen löytänyt paljon mielenkiintoisia artikkeleita ja ideoita. Tosin senkin lukemisesta on hirmuisesti jo aikaa, joten ehkä voisin sitäkin muistutella lehtihyllyllä mieleeni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotivinkki on kova :D Olen lukenut sitä enemmän ja vähemmän, vuosikausia... Ja se on totta - jossain kohtaa nämä lähdet oli kaikki tosi vauvapainotteisia. Sitten tuli Meidän perhe, mikä keskittyy isommin perhe-elämään, Kaksplussakin on vielä huippu lukupaketti vauvaperheille, mutta ovat selvästi laajentaneet näkemystä ja sehän kannattaa, kun lapsetkin kasvaa niin nopeasti ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!