Lauantaina


Omituinen lauantai. Toinen napero ei ole kotona, toinen on. Isimies vei tämän kotonaolevan futisharkkoihin ja minulla oli sitä kuuluisaa omaa aikaa. Oma-aika on siitä jännä juttu, että siitä haaveilee ihan hirveästi silloin, kun sitä ei ole. Ja sitten kun sitä on, ei saa mitään järkevää aikaiseksi ;) Liian usein lapset eivät ole yhtäaikaa poissa kotoa ja viime viikolla sitä tapahtui parin tunnin pätkä ja nyt heti perään toinen mokoma. Tämä on kuin valopilkku haastavan pikkulapsiajan jälkeen; tätäkö se sitten onkin, kun lapset kasvaa, että minulla on ihan oikeasti omaa aikaa? Ihan oikeasti sitä aikaa, kun kukaan ei nyi hihasta, tarvitse maitoa/vettä/kirjaa ylähyllyltä/pyyhkijää/seuraa/ihanmitävaan? Tässä sitä sitten taas ollaan: vaikka vapaampi arki kuulostaa houkuttelevalta, olen varma että näitä kiireisiä pikkulapsivuosia tulee vielä myöhemmin iso ikävä. JOTEN; jatkan tästä hässäkkämäisesta arjesta nautiskelua ja lähden yhden villipedon kanssa hakemaan pyykkejä pesutuvasta.

Muista tänään Emma Gaala 2017! Mukavaa iltaa!

Sari


Kommentit

 1. Tiedän tuon tunteen, pikkuhiljaa opetellut sitä aikaa hyödyntämään :) Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Meil on yökyläläinen ja tytsät kattoo leffaa, joten gaalat jäävät! Oma aika paras aika, mutta kun sitä ei tule säännöllisesti niin onhan se outo fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiiii, sekin on niin mullistavaa kun pienet haluaa yökyläillä ja kutsua ystäviään yökylään <3 Ja mieti, muutama vuosi enää ja ne hiihtelee aina silloin tällöin ihan omissa porukoissaan, on aikaa tarttua vaikka muutamaksi tunniksi kirjaan kaikessa rauhassa <3

   Poista
 3. Toivottavasti lauantai-ilta oli mukava. Oma-aika on kyllä ihan huippua! Sen verran harvoin minullakin sitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja näinhän se taitaa olla, kun sitä on tarpeeksi harvoin, sitä arvostaa ihan eri tavalla ;)

   Poista
 4. Aika aikaansa kutakin. Sulla nyt ruuhkavuodet ja mulla omaa aikaa. Mä osaan nauttia tästä ajasta ja tietysti lämmöllä ajattelen menneitä vuosiakin. Ne oli rikkaita ja rakkaita, mutta en kaipaa niitä. Jokaisella ajalla on tarkoitksensa ja aikansa.
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Muistan ton kun sain sitä kuuluisaa omaa aikaa ja sitten ei osannut tehdä yhtään mitään tai touhusi koko ajan, edelleen välillä tulee touhuttua ihan liikaa kun on yksin kotosalla :) Leppoisaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?