Ei mitään markalla merkkareita vaan satasella lääkkeitä!

Arki näyttää meillä juuri nyt tältä:


Minua on kiusannut viimeiset neljä viikkoa joku ihmeellinen pöpö, mistä lääkäritkään eivät oikein ole ottaneet selvää. Kolme eri lääkäriä, kolme kertaa "neulatyynynä" olemista. Yskänlääkettä, antihistamiinia, kortisonia, suihkeita, tabletteja, vahvoja kipulääkkeitä ja satoja, ellei tuhansia nenäliinoja. Vähän aikaa pystyin olemaan sairauslomalla, mutta sitten olen paahtanut töissä. Maailman aikaisimmassa aamuvuorossa vielä. Sama kai se, jos ei pysty nukkumaan öitä (nenä tukossa), voi mennä muutaman tunnin unien jälkeen töihin jatkamaan zombailua. Arki työpäivien jälkeen on ollut yhtä lentoa!

Surullisen huvittava tosiasia on se, että tässä neljän viikon aikana meiltä on mennyt liki sata euroa rahaa apteekkiin. Se on hirvittävän iso summa se! Yhdeksänvuotias katsoi apteekista viimeisellä kerralla raahaamaani säkkiä ja totesi: "nyt me varmaan tullaan tosi terveeksi". Joo, ainakin säkin koosta päätellen! En tosin voinut välttyä ajatukselta, oliko tämä sairastelu vain lääketeollisuuden tapa saada rahat meiltä tavallisilta niiskuttajilta. NO, olipa asia niin tai näin, väittäisin että meidän lääkekaappi alkaa olemaan valikoimaltaan ehkä kattavampi kuin monien pikkupaikkakuntien apteekit!

Keskiviikko oli hyvä päivä. Töissä oli jännittäviä uusia kohtaamisia, töistä suhasin äkkiä kotiin tuomaan työkamat kotiin ja suhasin takaisin päiväkodille viimeisille vanhempainkahveille. Sieltä kotiin aivan uupuneena. Pyykkikoneen lastaus, ruokaa, pyykit, lapset iltapuuhille ja nukkumaan. Ajattelin, että torstaina minulla ei ole töiden jälkeen mitään ihmeellistä. Sitten avaan taas blogin.

Arvaatko jo, missä kohtaa mentiin pieleen?

Torstaina aamulla töihin tulee viesti:

" nyt se lapsukainen laattailee "

Ja niin menikin pläänit uusiksi. Torstaina töistä kotiin, tilannecheck, äänestyslipuke mukaan ja päiväkodille äänestämään oma lapsi kotiin, eiku... no lapsi mukaan, sieltä suhaten ennakkoäänestyspaikalle, sieltä kaupan kautta kotiin. Bloggaamisen sijaan desinfioin kahvoja, lavuaareja, pyttyjä, vaihdettiin käsipyyhkeitä ja silitettiin pikkuista jalasta, kun vatsa kipristeli pistäen yhdeksänvuotiaan ihan mutkalle.

Nukutun yön jälkeen maailma näytti pakostakin valoisammalta - olihan maahan satanut hieno lumikerros! Nolla oksennusta, mun nenäni on auki ja viikonloppu edessä! Mahtavaa!

Viikonloppuna purkaan sähköpostit (anteeksi viive), arvon lippuarvonnan voittajan, luen kuulumiset teidän blogeista ja nautin elämästä - toivottavasti ilman ykäämistä!

Hyvää viikonloppua!

Sari

ps. muistatteko vielä, kun ostettiin markalla merkkareita? :D
Seuraathan blogiani Facebookissa: Saron blogi sekä Instagramissa: SARONBLOGI


Kommentit

 1. Voimia ja tsemppiä! UUteen nousuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, TÄÄLTÄ TULLAAN MAAILMA! Itis valloitettu, ehkä Ikealla jatketaan :D

   Hyvää viikonloppua!

   Poista
 2. Sairastelu on niin tylsää :( Hyvä ettää ootte jo paremmassa kunnossa. Mä muistan merkkarit juu, mutta en koskaan oo tykännyt niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta mutta onneksi tää alkaa olla takanapäin, HUH! Ja hih, merkkarit taisivat jo silloin jakaa mielipiteet. Hampaathan niiden kanssa irtoaa :D

   Poista
 3. Kääk mitä tauteja, toivottavasti pian hellittää ja kyllä sillä satkulla olisi ollut kivempaa ostaa niitä merkkareita ja oikea läjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thih, olet oikeassa, satasella merkkareita olisi ollut taatusti parempi vaihtoehto! Kohti uutta viikkoa ja rutkasti paremmilla voimilla ♥

   Poista
 4. Onpas ollut melkoinen viikko. Meilläkin alkaa lääkekaappi täydentyä aina talvisin jos jonkinlaisesta lääkkeestä. Joka vuosi koko porukka sairastaa kaikki taudit läpi, aikuiset ja lapset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämäpä! Onneksi on lääkkeet ja toivottavasti joku vuosi tulisi se parempi vastustuskyky <3

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!