Good things inside-paketti ihanalle päiväkodin tädille.

Näin on närhet, että meillä on käsillä viimeiset kuukaudet päivähoidossa! Enää siis pari kuukautta, kun pikkutyyppi jää kesälomalle ja suljemme viimeistä kertaa päiväkodin oven perässämme. On asioita mitä ei todellakaan tule ikävä (kurahousurumba, yäk!) ja on asioita mitä todellakin tulee ikävä: ne työntekijät!


Paljon odotettua nopeammin jouduimme hyvästelemään heippaamaan yhden parhaimmista hoitajista ja se tapahtui viime viikolla. Hänen elämässään puhaltaa uudet, ihanat tuulet.


Ei ollut helppo halata viimeistä kertaa, koska jo lahjaa pakatessani ja korttia kirjoittaessani tirautin ensimmäiset itkut. Ja nimenomaan sitä hyvää itkua. Kiitollisena kaikesta ja pelkkää hyvää hänelle jatkossa toivoen.


Ostamamme pieni lahja sopii tilanteeseen kuin nenä päähän. Pussukan kyljessä lukee: "Good things inside." Kertoo lahjasta ja sen saajasta. Korttia kirjoittaessani kyselin lapselta, että mitä hän ajattelee tästä tädistä. Lapsi kertoi tädin olevan hymyileväinen. Hänellä on aina aikaa jutella lasten kanssa. Ja loppuun lapsi vielä heitti, että "mä tykkään [hoitajan nimi tähän]:sta". Siinäpä ne tärkeimmät


Joka kevät käydään nettikeskustelua siitä, että pitääkö niitä päiväkodin tätejä tai setiä muistaa kauden päättyessä? Minä en ole koskaan ajatellut, että nimenomaan pitäisi. Minä olen halunnut antaa pienen kiitoksen aina silloin, kun päiväkotiurallamme on seurannut jotakin suurehkoja muutoksia. Kun on vaihdettu päiväkotia tai ryhmää tai sitten ihan muuten vaan. Päiväkodin henkilökunta on ihan superia porukkaa. He ovat viettäneet satoja, elleivät tuhansia tunteja minun lasteni kanssa. He ovat puhaltaneet pipiin ja peitelleet päiväunille. Suomalaiset ovat perinteiseti sangen hanakoita kertomaan silloin, kun asiat ei mene ihan putkeen eli tässä tapauksessa jos päiväkoti on tyrinyt tavalla tai toisella. Minä olen panostanut siihen, että muistaisin aina sanoa, kun hommat sujuvat hyvin. Tai jo yksistään se, että loman jälkeen lapsi palaa mielellään päiväkotiin, kertoo paljon siitä, mitä pieni ihminen ajattelee ja tämän yritän päiväkodilla aina muistaa sanoa: että täällä ollaan taas ja oikein hyvillä mielin. Ei kissa tai päiväkodin väki kiitoksella elä, mutta uskoisin positiivisen palautteen lämmittävän mieltä.

Niinpä oli aivan itsestään selvää, että kun tiet nyt alkavat erkanemaan viimeistä kertaa, me muistamme päiväkodin väkeä jollain pienellä. Ihanan K:n mukaan lähti tämä pussukka ja korttiin yritin pukea jotenkin sanoiksi, että pidä ittes aina tommosena kuin oot, aurinkoisen sydämellisenä. Kiitos kaikesta, K


Ja sitten me halattiin viimeistä kertaa.
Ja vähän oli roskaa silmässä.
Että ihmisen pitääkin olla tällainen jokapaikanvollottaja, thih.

Ollaan kaikki ennemmin tai myöhemmin uuden edessä.
Otetaan ihan päivä kerrallaan.
Ihanaa maanantaita!

Sari


**

Seuraathan blogiani Facebookissa: Saron blogi sekä Instagramissa: SARONBLOGI

Kommentit

 1. Mukavan lahjan keksit <3 Ja saajan mieltä taatusti lämmitti!Sulla on vaihtunut blogin nimi, kiva uusi nimi <3 Aurinkoista alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja ihanaa viikkoa sinne teillekin ♥

   Poista
 2. Moikka! Meillä sama homma edessä alkukesästä, syksyllä alkaa sitten kuopuksella eskari. Kyynel tuli silmänurkkaan pelkästään tätä lukiessa, hoitajaa hyvästellä vollaan sitten ihan kunnolla, tiedän sen jo!

  Kivat muistamiset teillä! Kivaa kevättä myös!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eskarivuosi, ihan parasta aikaa pienen ihmisen elämässä ♥

   Aurinkoista päivänjatkoa sinne teillekin ♥

   Poista
 3. Ihana huomionosoitus ♥ Minäkin oon ajatellut nimenomaan niin että haluan muistaa, aivan kuten poikien opettajiakin-- en että pitäisi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!