Väsynyt mutta onnellinen ja hyvää viikonloppua!

Takana on viikko täynnä vauhdikasta paluuta arkeen.
Onneksi on viikonloppu, huh!


Väsynyt mutta onnellinen. Mitä tapahtui?

Minä teen työkseni toimistotyötä. Istua nyhjötän näyttöpäätteen takana ja naputtelen. Voitte uskoa, että niska ja hartiat on usein kovilla. Eikä niitä muista venytellä kuin vasta sitten, kun ne tulevat todella kipeäksi.

Lähipiiri päätti ilahduttaa minua viime syksynä ihanalla syntymäpäivälahjalla ja sain lahjakortin hierojalle, juuri päivää ennenkuin jouduin sairaalaan. Hoito, johon sain lahjakortin, ei mitenkään onnistuisi minulta vielä, mutta superihanan hierojan ansiosta sain muutettua lahjakortin muotoa ja sain sille vielä vähän jatkoaikaakin!

Saavuttuani hierojalle heitin hänelle läppänä, että olen varmaan viisi vuotta sitten käynyt hänen luonaan edellisen kerran ja jo silloin hän alleviivasi, että lihakseni ovat niin äärettömän jumissa, että minun pitäisi tulla pian uudestaan, että saadaan se jumi pois. Hieroja katsoi minuun ja totesi, että kyllä vain, hän oli tarkistanut tiedoistani, että olin käynyt hänen luonaan viimeksi vuonna 2012. Oh my ;)

Nautiskelin sitten hartiahieronnasta, intialaisesta päänhieronnasta ja etenkin siitä omasta ajasta... Ehkä olen sen ansainnut... tiuhemminkin kuin viiden vuoden välein.

Nyt sovittiin, että tätä jatketaan pian uudestaan ja uusi aika on jo varattu. Oi en malta odottaa, että pääsen taas hoidettavaksi! Ja se puolituntinen, kun saa vaan olla, kuinka mahtavaa! Ja mikä tää juttu on, että sitä aina venyy ja paukkuu muiden hyvinvoinnin eteen, mutta itseensä on niin vaikea satsata? Tähän on nyt tultava muutos - parempaan päin! Hyvinvointi on ollut taas muutenkin tapetilla, olen oivaltanut jotakin suurta. Tulen kertomaan siitä toisella kertaa lisää.

Päätettäköön tämä postaus tällä kertaa yhdeksänvuotiaan wannabe-joogailijani sanoihin:

muista hengittää silmien kautta.


Hyvää viikonloppua!

Sari


Kommentit

 1. Hieronta on autuutta! Ja hienoa, jos osaat ottaa aikaa myös itsesi hoitamiseen <3

  VastaaPoista
 2. Hieronnassa on niin kiva käydä:). Itse kävin viime vkolla. Voi kun oisi vähän halvempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Hemmotteluista voisi vetää alvit alas ja palvelut tehokkaaseen käyttöön! :)

   Poista
 3. Hyvä kun muistuttelit, pitää ottaa nyt oikein asiaksi. Pientä hemmottelua...

  VastaaPoista
 4. Itsellänikin edellisestä hieronnasta aikaa liian kauan, tarvetta olisi kyllä.
  Mutta sitä hierontaa odotellessa hengittelen silmien kautta 😂

  VastaaPoista
 5. Ihana lahja!!Päätetyötä täälläkin ja niska-hartia seutu oli kyllä viime viikollakin niin juntturassa ettei tosiaan ja mies sai kotona hieroa. Olis aikaa käydä hierojalla, liian harvoin minäkin käyn. Mitä tykkäsit päänhieronnasta, sitä haluaisin kokeilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis päätetyöläisillä pitäisi olla ehdottomasti mahdollisuus hierojaan jo työn puolesta :) Päänhieronta oli ihanaa ja rentouttavaa, mutta ehkä sen 'hipsuttelun' sijaan nyt minun on syytä keskittyä saamaan lihasjumit pois ja siksi seuraavalla kerralla menenkin tavalliseen hierontaan, että saadaan kaikki jumitukset auki. Ihanaa, en malta odottaa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?