Lapsimessut 2017: vinkit vauvaperheille ja hae ilmainen BabyBag!

Ei enää montaa yötä siihen, kun Messukeskuksessa on taas
KEVÄÄN KIVOIN VIIKONLOPPU

Sehän tarkoittaa viisiä mielenkiintoisia messuja:

Tähän postaukseen olen kerännyt käytännönläheisiä vinkkejä
Lapsimessuille tuleville vauvaperheille!
Saapuminen
Tapahtumassa on käytössä itäinen sisäänkäynti, jota suositellaan erityisesti rattaiden ja vaunujen kanssa kulkeville. Itäiseltä sisäänkäynniltä pääset suoraan messualueelle kulkematta portaiden, hissien tai liukuportaiden kautta. Katso karttaa TÄSTÄ.

Eväsparkki
Hakola huonekalu Oy järjestää lapsimessujen kiireisille kävijöillä maksuttoman eväsparkin, jossa voi lepuuttaa väsyneitä messujalkoja! Eväiden syönnin lomassa voit ihastella Hakolan mahtavia huonekaluja ja kysellä niistä lisää.

Ilmainen BabyBag
Lapsimessujen näytteilleasettaja Nordic Family Group AB:n jakaa odottajille ilmaisia Babybag-tuotepaketteja, jotka sisältävät tuotenäytteitä ja mahtavia tarjouksia!  Voit noutaa omasi  Lapsimessuilta osastolta 6s48 (tuotteita on rajoitetusti).

Käy kuuntelemassa
Vauvakirjan 10 vinkkiä vanhemmuuteen: Tätä neuvola ei kerro!
Paikka: Neuvola
Aika: 21.04.2017 klo.12:00
Kaksplus-lehdessä valtavan suurta suosiota saanut Ami Lindholmin Vauvakirja sisältää uuden sarjan riemastuttavia ja samaistuttavia kuvauksia vastasyntyneiden vanhempien arjesta. Esiin tulevat vauvavuoden ilot ja surut ensimmäisistä maidontuoksuisista hetkistä ensimmäiseen syntymäpäivään saakka. Amin nuorimmainen syntyi lähes päivälleen samaan aikaan, kun Vauvakirja lähti painoon. Ami kuvaa Vauvakirja-sarjakuvan syntyä seuraavasti: "Vauvakirja sai alkunsa viisi vuotta sitten, kun hortoilin univajeessa ja piirsin päivittäisiä tapahtumia, että muistaisin vauva-ajasta edes jotakin. Omat kokemukseni olivatkin aika universaaleja, joten näitä vauva-arjen hetkiä on julkaistu Kaksplus-lehdessä vuodesta 2012."

Kysymyksiä ja keskustelua sormiruokailusta
Paikka: Neuvola
Aika: kaikkina messupäivinä klo.13:00
Simppeli Sormiruokakeittiö -blogin ja facebookryhmän perustaja Marjut Ollila vastaa vanhempien kysymyksiin. Haastattelijana toimii Ipanaisen viestintäkoordinaattori ja Oi mutsi mutsi -bloggaaja Elsa Heiko.

Tarkemmat tiedot vauvaperheille messuista
Tarkemmat tiedot lasten ruokien lämmitysmahdollisuuksista, vaipanvaihtopaikoista ja esimerkiksi vaunuparkista löydät helposti TÄÄLTÄ.

Tällä viikossa tulossa blogiin mm. parhaat messuluentovinkit vähän isompien lasten vanhemmille. Stay tuned!

Nähdään messuilla!
Sari


Kuva ja tietojen lähteet: MessukeskusKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!