RUUHKAVUODET + ISTUMATYÖ = mitä siitä seuraa? (Ja mitä mutsi toi...)

Lyhyttä matematiikkaa:

RUUHKAVUODET + ISTUMATYÖ = mitä siitä seuraa?

Niska-hartiajumeja ja päänsärkyä.

Tällä viikolla paitsi iloitsin nelipäiväisestä työviikosta ja pakkasin puolet perheestä pääsiäismatkoihinsa, olen saanut käyttää iltapäivät iloisesti päänsäryssä kieriskellen. Tuntuu ihan epikseltä, että sitä raataa päivät töissä ja vapaa-ajan koittaessa kotona ei voi kuin irvistellä kun päähän sattuu enemmän kuin se, että astuisi paljaalla jalalla Legon päälle. Keksin sitten hieroa pikkuruisella ja mikrossa kiepautetulla kauratyynyllä särkeviä hartioitani ja enää tiistain jälkeen en ole ottanut iltapalaksi kovaa särkylääkettä! Toki olen yrittänyt venytellä ja reippailla raittiissa ulkoilmassa mutta kun se kipu tulee tiettyyn pisteeseen, ei siinä paljon esimerkiksi päätä käännellä. Oletko kokeillut olla vilkkaan lapsen kanssa ulkona niin ettei pää käänny? Joo, mä olen.

Mut sitten on mutsit. Jotka tietää mitä pitää tehdä. Enkä todellakaan puhu itsestäni. Vaan mun mutsista! Mutsi tuli tänään käymään ja toi minulle pussukan. Joko arvaat?
Sain ikioman kauratyynyn!
Siis ison sellaisen! Ei enää kämmenenkokoista lämmittämistä!
Ihanaa!


Kauratyyny on ostettu Lahdessa sijaitsevasta käsityökaupasta nimeltä Ulpukka. Jännä paikka tuo Ulpukka. Olen kuullut siitä pelkkää hyvää, mutta en ole koskaan ehtinyt itse käydä siellä. Kesällä menen viimeistään. Menkää tekin!


Itse kauratyynyn on tehnyt Lea Lahti. Käyttöohjeessa kerrottiin kauran olevan oman tilan huolella lajiteltua kauraa (Vähälän tila) ja kangas on käsin painettu. Hyvää työtä, ihana tuote!Eli kiitos mutsi, kiitos Ulpukka ja kiitos Lea.
Teidän ansiosta minulla on tiedossa kivuton, pitkä viikonloppu!

**

Tänään ajattelin pistää pikkutyypin ajoissa nukkumaan. Mulla on illan ohjelmassa iltakahvit ja rentoutumishetki kauratyynyn kanssa. Ja ajoissa nukkumaan! Vähänkö siis villiä tämä mutsilaiffi, thih! Mutta eihän se ole pitkäperjantai laisinkaan, jollei herää ajoissa ja nauti pitkästä vapaapäivästä aikaisesta aamusta lähtien ;)

Iloista pääsiäistä!

SariSeuraa blogiani Facebookissa: Saron blogi sekä Instagramissa: SARONBLOGI

Kommentit

 1. Toivottavasti kauratyyny helpottaa😊Mun fyssari opasti sellaisen pallon käytössä, jolla nyt käsitellyt koko kroppaa.Auttaa myös jumiin. Mukavaa pääsiäistä 🍃❤🍃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Moni tuntuu käyttäneen sitä palloa. Ehkä voisin kokeilla sitä seuraavaksi, kiitos vinkistä! Mukavaa pääsiäisenjatkoa :)

   Poista
 2. Kauratyynyille isot peukut, niska/pääkivuille ei, ne on kyllä sanonko mistä. Tiistaina hartiani oli niin jumissa ettei pään kääntäminen mihinkään suuntaan onnistunut, kotona sit sivelin kunnolla linimenttiä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?