Kaksplus 4/17, mutsin valinnat

Viime viikolla postilaatikkoon hupsahti jälleen ihanainen Kaksplus. Joko olet lukenut vai oletko malttamattomasti odottanut saavasi silmiesi eteen The mutsin valinnat? No, härifrån tvättas:


Kaksplus 4/17, mutsin valinnatLuen ensimmäisenä:
Lastani ette rokota!
Miksi rokotuksia vastustetaan?

Minusta tämä on aina vaan ajankohtainen ja mielenkiintoinen aihe. Itse pohdiskelin aiemmin tänä vuonna rokotusasiaa TÄÄLLÄ ja rokotusvastaisuus on nykyään ihan globaali juttu: Australiassa on aikeena linkittää paikalliset lapsilisät rokotuksiin: ei rokotuksia, ei fyrkkaa. Ymmärrän ja toisaalta, en ymmärrä. Onko tässä ihan oikeasti syytä huoleen: siis voiko rokotuksiin luottaa, voiko omaan vaistoon luottaa ja mikä tässä nyt olisi se oikea ratkaisu? Veikkaanpa, että sitä pohtii kaikkiIhana juttu:
Äitiyden askeleet
Laura Frimanin äitiyden alku oli rankka

Hihkuin ääneen, kun kuulin kenen maailmaan me pääsemme sujahtamaan tänä vuonna Iholla-sarjassa. Laura elää ihan toisenlaista elämää kuin minä, siis mitä nyt kameran kuvamateriaalista (joka pintaraapaisu yksittäisiin hetkiin) voi päätellä hänen elämästä, mutta välillä kuvamateriaalissa on juuri sellaisia pilkahduksia, mitkä koen sielussa asti. Kun se äitiys on vaan joskus aikamoista puurtamista. Iholla-sarjasta minulla on vielä tulossa sananen jos toinenkin. Jos vaan ehdin kirjoittaa. Mutta Laura on niin aito. Ei pelkkää pullantuoksua ja papiljotteja vaan joskus sitä päänsärkyä ja kananmunasörsseliä. Oi Laura, mä diggaan susta niin.Tätä me kokeillaan:
Mummi kokkaa
Helpot herkut nimijuhliin
Raikas alkoholiton booli

Mä ostin jo boolilasit. Ja vain booli puuttuu! Ja koska on perheellinen, kittaamme alkotonta boolia. Bileet on jokatapauksessa aina niin uuvuttavat (siis lasten bileet), että joka tapauksessa sitä kaatuu illalla puolikuolleena sänkyyn ja aamulla herää tukka vinossa mutta äärettömän kiitollisena ettei ole juonut alkoholia. Joten plussaa alkottomalle boolille. Vois toimia ihan aikuistenkin bileissä.Hei pikkulasten vanhemmat:
Testissä matkarattaat
Kävimme läpi kevään uutuudet

Muistelen suht sekavin fiiliksin vauva-aikojamme. Niitä massiivisia lastenvaunuja, mitkä meillä ei mennyt kyllä mitenkään sangen näppärästi kasaan vaan ne veivät kasattuna puoli autoa, kunnes napero kasvoi ja voitiin siirtyä matkarattaisiin! Ne olivat sangen näppärät epelit, kun nehän menivät niin littanaan että melkein käsilaukkuun olisi voinut sujauttaa! Ja miten ihanaa oli kesäisin kärräytyä pikaiselle piknikille, kun alakorin voi lastata täyteen mehua ja sämpylää eikä tarvinnut kantaa mitään, työntää vain eteenpäin! (Toki vaunuissakin voi, mutta matkikset menivät bussissakin niin pieneen väliin ja kulkivat ketterämmin kuin meidän norsuvaunut) Nykyisin kukaan meistä ei enää mahdu matkarattaisiin ja retkieväitä voidaan ottaa just niin paljon mitä kukin jaksaa kantaa. Eli noin puoliksi syödyn karkkirasian verran. Mutta lue ihmeessä juttu, millaisilla menopeleillä tää kesä viedään pikkulapsiperheessä maaliin!

Mutsin valinnat, mielentila:
Arvio Kaksplus-lehdestä 4/17 on tehty ihan hyvässä mielentilassa. Posket viikonlopun lämmöistä hehkuen (kuvat otettu tänään, ihana päivä), takana kaksi kupillista kahvia, yksi ravintolalounas ja pikainen Ikea-reissu. Ihan jees fiilikset, siis!**

Erittäin mukavaa lauantai-iltaa!


SariSARON BLOGI nyt Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin'ssa

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?