Keväistä sunnuntaita!

Joskus vuonna yksi ja viis heittelin kukkapenkkiimme edesmenneitä narsissin sipuleita siinä toivossa, että keväisin ne kurkottaisivat sieltä mullan alta puhjeten keltaiseen kukkaan vapun tietämillä. Tänä vuonna vappu tuli ja toi mukanaan valkoisen peitteen maahan. Eikä näkynyt keltaista, edes taivaalla.


Onneksi vapun jälkeinen viikko oli kuitenkin lupaavan keväinen, kuin pieni armopala jolla tämä synkkä kansa jaksaisi vielä kesään asti. Eli jonnekin heinäkuun puoliväliin ;)


Ja nyt pari iltaa sitten kävi niin, että bongasimme pöpelikkömme vierestä jotakin keltaista. Sieltä kurkistelivat pienet, hentoiset narsissin alut - jotka olin viime kesänä, omin pikku kätösin, kaivanut sieltä kukkapenkistä pois. Ja pyytänyt lapsia viljelemään parhaaksi katsomaan paikkaan. Ai-niin!


Siellähän ne pöpelikön juurella talvehtivat suojassa ja nousivat kevään myötä ylös. Kiva juttu nämä yllätykset ja voi tätä mun muistia! Olen kyllä huomannut, että ruuhkavuosien helpottaessa, tai siis en tiedä onko ruuhkikset helpottaneet vai onko aivot tottuneet, muistikin alkaa toimimaan vähän paremmin, ainakin silloin tällöin. Sentään muistin, että miten ne narsissin sipulit olivat kukkapenkistä joutuneet pois, vaikkakin jälkijunassa ;)


Kyllä se kesä tulee, vaikkakin tänä keväänä on pitänyt harvinaisen hyvin paikkaansa sanonta, että "kevät keikkuen tulevi". Todentotta!


Keväistä sunnuntaita!

Sari


Kommentit

  1. Tänä keväänä kaikki kevään merkit on kyllä otettu ilolla vastaan! Kuukauden olen odotellut, milloin meidän pihakoivu puhkeaa hiirenkorville ja pari päivää sitten se ihme tapahtui. Noin kuukauden normaalista jäljessä mutta ei haittaa enää. Hiirenkorvat koivussa ovat minulle se virallinen lupaus kesästä;)
    Aurinkoa ja valoa uuteen viikkoon!

    VastaaPoista
  2. Kyllä onkn keikutellut säiden puolesta :) Itsekin ihastelin lenkillä kuinka paljon on kukkia siellä täällä, pienet asiat tekevät iloikseksi ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?