Saron blogi nyt myös theblogjungle'ssa!


Kävin rekkaroimassa blogini mukaan tällaiseen palveluun kuin THEBLOGJUNGLE. Sen tavoitteena on koota kaikki Suomen blogit yhdelle sivustolle. Kiva idea!


Kävin ottamassa screenshotin Uutuudet-listasta heti oman blogini lisättyäni, mutta käyhän sinäkin rekkaroitumassa ja pistäkää Uutuudet-lista ihan uusiksi! Rekkaroituminen oli nopeaa ja helppoa, eikä tällä kertaa tullut monimutkaisia ohjeita joiden noudattaminen voi olla allekirjoittaneelle hetkittäin hyvinkin vaikeaa ;)

Pääset rekisteröitymään TÄSTÄ.

Mukavaa iltaa!

Sari


Kommentit

 1. Theblogjungleen oli kyllä tosi helppo rekisteröityä, itekin tässä pari päivää sitten lisäsin blogini sinne :) Theblogjunglen kautta löysin tänne sinunkin blogiisi, joten on siitä kyllä ihan konkreettistakin hyötyä!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Kiitos kun vinkkasit oman blogisi, tulen heti käymään!

   Poista
 2. Teidän pirskeet kuulostaa samanmoisilta kuin meidän on ollut. En edes imuroi, koska popparit sotkee niin paljon. Aina samalla kaavalla, erilaisia suolaisia voileipiä, poppareita, herkkuja ja milloin jäde, milloin Viennetta jädekakku. Paljon jää aina syömättä ja kakkua etenkin. Tigerista hommasimme jotain pientä vieraille, vaikka periaate on ettei vieraita lahjota, yleensä lahjakassiin laittanut mukaan herkkuja vieraille. :) Onneksi nykyään on Tiger, mistä saa edukkaasta pyyhekumeja ym. kivaa.

  En ole ottanut kovasti stressiä ja tyttöjen synttärit olen vetänyt peräkkäisinä päivinä kamuille ja viime keväänä meillä oli viimeiset. Päätimme jo isojen lasten kohdalla, että 10-vuotisjuhlat on viimeiset ja sitten saa ottaa pari kamua yöksi synttärinä ja herkutella ja muuta kivaa eli synttärit muuttaa muotoaan. :)
  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja ah miten ihana mentaliteetti: "En edes imuroi, koska popparit sotkee niin paljon"! Juuri noin! ♥ Ja todella, onnea on Tiger! Meilläkin pähkitään tätä 10v rajapyykkiä, ne olisi vielä tänä vuonna edessä, mutta mitä sitten - jotain ihanan stressitöntä! :D

   Mukavaa päivää ♥

   Poista
 3. Mä rekisteröidyin kanssa jo heti silloin kun tuo tuli, en oo kuumin enkä suosituin mutta mukana :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!