Sunnuntaikävelyllä

Olipa eilen mahtava ilma käydä sunnuntaikävelyllä. Yksi lapsi mukana, toinen kotona omissa puuhissaan. Aurinkoa, tuulta, eikä kamalan kylmä. Minusta tuntuu, että Helsingin kesäpäivät on nykyään joko: aurinkoisia ja tuulisia tai lämpimiä ja sateisia. Ei haittaa. Tuulisena päivänä kiedotaan kaulaliina kaulaan ja sateisena päivänä fiilistellään kesäsadetta joko kumisaappaat jalassa ulkona tai mukavasti kotisohvalta käsin. Jotenkin se tuulinen sää sai aikaan sen, että kävin jo ostamassa lisää lankaa syksyn villasukkatehtailua varten. Mutta vielä ei ajatella liian syksykkäästi, onhan kesä ihanasti meneillään.
Hei vaan juhannus, oli kiva juhlia kanssasi mutta on se kiva palata normaaliin arkeenkin. Minulla jatkuu työt, pikkuruiseen kesälomaan on vielä todella pitkä aika. Salaa raapuustin aamukamman post it-lapulle ja sujautin sen kalenterini väliin: ensi vuonna toivottavasti pääsen lomailemaan jo hieman aikaisemmin tai kuka sitä näistä nykyisistä työkiemuroista tietää jos vaikka pamahtaa pitkä loma! Jollain omituisella tavalla nautin olla töissä esimerkiksi heinäkuussa, kun muut lomailevat, se tarkoittaa aikamoista suihkimista töissä, mutta eipähän Kehätiellä ole sellaista tukosta kuin normiarkena. Ja kyllä loma on loma, olipa se kesäkuussa, heinäkuussa tai vaikka lokakuussa.

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Hyvää lomaa lomailijoille! Ja vanhemmuus...sehän ei kesälomia varsinaisesti tunne. Se on sitä imurivalssia, vaipparallia ja keittiösambaa - kesät ja talvet! Mutta onko se niin paha asia? Ei välttämättä. Asenne ratkaisee. Tsemppiä!

Sari


Kommentit

 1. ihanan kesäisiä kuvia. Kuule, minusta tuntuu, että täällä Lahdessa tuulee AINA! Tänäänkin tullee ja tietty on vastatuuli kun töihin kohta lähden...aamukampa seinällä..2 kuuden päivän viikkoa edessä ja sitten..!!!! <3 Loma, ainakin töistä, mutta ei kotoa ;) No lomaa se on kun ei ole aikatauluja eikä kiireitä <3
  Lomaa odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Ihana asenne! Oikealla vaatetuksella pärjää säässä, kuin säässä :) Oikein mukavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Niin ihania ja sykähdyttäviä kesäkuvia ja ei uskoisi näitä katsellessa, että on ollut aika kylmä. Töissäkin varmaan on ihan yes, kun Helsinkikin ja autotiet hieman hiljenee, kenties rauhoittavaa.Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!