Epäsuosittu mielipiteeni

Monet bloggaajat ovat tässä viime kuukausina kertoneet avoimesti epäsuosituista mielipiteistään. Minusta se on tosi kiehtova aihe! Minusta ne mielipiteet ovat olleet mielenkiintoisia ja hyviä. Tänään ajattelin kertoa teille yhden epäsuositun mielipiteeni. Olen saanut siitä oikein lokaa niskaankin, joten kyllä se on oikeasti epäsuosittu.

kuvassa aika täydellinen kahvihetki

SINÄ OLET TÄYDELLINEN. Epätäydellisyys on täydellistä.

Olen saanut lokaa niskaan aiheesta, että on rasittavaa, kun minusta kaikki on usein täydellistä. Niinkuin onkin. Ihmiset. He ovat täydellisiä. Minusta elämä voi olla täydellistä, vaikka palkkapäivänä tilille ei napsahtaisi tuhansia euroja. Elämä voi olla täydellistä, vaikka ei olisikaan omakotitaloa saaressa, koiria, lapsia, farmariautoa ja avioliittoa.  Ja ihminen on täydellinen, kaikkine epätäydellisyyksineen. Mitä sitten vaikka unohtaa viedä lapselle luistelupäivänä luistimet päiväkotiin? Mitä sitten vaikka vie väärän lapsen hammaslääkäriin? Mitä sitten vaikka työpäivä luiskahtaa ylitöiksi? Mitä sitten vaikka unohtaa häiden vuosipäivän? Mitä sitten jos tyhmäilee - kunhan ottaa opiksi?

Me kaikki olemme niin erilaisia, ainutlaatuisia ja omalla tavallamme täydellisiä. Sinä voit olla ylpeä itsestäsi juuri sellaisena kuin olet. Ja jos kutsun, sinä itse kutsut tai joku muu kutsuu elämääsi tai sinua täydelliseksi, ei siitä kannata ottaa paineita. Sinun täydellisyys määrittyy sinun itsesi mukaan, ei muidenkin mittareiden mukaan.

Sitä en tiedä, miksi joitakin ottaa niin rankasti pannuun, että minusta monet asiat tai ihmiset ovat täydellisiä ja sanon sen mielelläni ääneen. Se on minun epäsuosittu mielipiteeni, minun mielipiteeni. Suomalaiset ovat kovia kadehtimaan ja nillittämään. Joidenkin kohdalla kai sekin on täydellistä, hih. Mutta sitä toivoisin, että voitaisiin katsoa toisiamme arvostaen ja toisiamme muistuttaen, että hän on ihmisenä hyvä ja että elämä on hyvää - muistaen nauttia itsestä ja omasta elämästäkin.

On minulla muitakin epäsuosittuja mielipiteitä. Mä voin kertoa niistä myöhemmin. Mutta nyt on aika toivotella ihanaa maanantaita ja ihanaa uutta viikkoa Muista olla juuri tuollainen kuin olet, täydellinen!

SariKommentit

 1. <3 Kiitos, muistan olla juuri tällainen, täydellinen kaikkine vikoineni ja mielipiteineni, mutta muuten en olisikaan minä!
  Minusta mielipiteesi ei ole yhtään epämiellyttävä.
  Täydellistä, omalaatusita viikkoa sinulle Sari. Olet täydellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanasta kommentistasi ♥ Ihanaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Kiitos ♥ Muistan- kaikkine epätäydellisyyksinemme olemme täydellisiä- ehkä juuri siksi!
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 3. Ai tämä oli juuri kuin minulle. Unohdan aika usein asioita. Ja sitten vaan hengittelen ja hoen: sinä riität, olet lapsillesi paras äiti. Ja taas jaksaa ottaa sen palautteen vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja juuri noin! Äidit ottaa usein aivan liikaa paineita, täytyy muistaa, että kyllä sinä riität - ja tosiaan olet paras äiti ♥ Ihanaa sunnuntaita!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!