Mehiläiset puuhissaan

Tämä viikko jää historiankirjoihin viikkona, jolloin yksi perisuomalainen kesäsanonta haastettiin oikein todenteolla. Sanonta kuuluu näin: "Suomen kesä on kylmä mutta vähäluminen". No perinteisesti näin, mutta enpä muista milloin viimeksi olisin ulkoillut heinäkuussa pipo päässä ja lapaset kädessä - nehän on sitä juhannuksen perussettiä, ei heinäkuun! Mutta kyllä, näin oli tehtävä eikä lainkaan ollut hiki. Ja hei, Enontekiöllä oli tullut lunta sen verran, että se oli heinäkuun lumiennätys! Joten kyllä kohta Suomen kesä on kylmä mutta runsasluminenkin ;) Onneksi opettelin viime talvena tekemään villasukkia. Nyt niille on ollut käyttöä. Yötä päivää. (Ja onneksi ostin jo lisää lankaa, kohta alkaa taas puikot viuhumaan.)

Perjantaina oli kuitenkin mukavan lämmintä, vaikka tuulikin. Töiden jälkeen olin aivan naatti. Lapset olivat uppoutuneet älypuhelimien koukuttavaan maailmaan (koska kaikki kaverit on mökeillä ja muissa reissuissa enkä jaksanut kieltää puhelimien ramplausta) ja minä tartuin kameraan ja menin pihamme tutkiskelemaan pihamme vallannutta apilapöpelikköä ja sen asukkeja. Olipa rauhoittavaa seurailla mehiläisiä puuhissaan. Kyllä ihminen tarvitsee luontoa rentoutumiseen, olkoonkin se vaikka miten pieni pläntti vihreää.

Rauhallista viikonloppua.
Paitsi niille jotka on lähtenyt rokkaamaan.
Olkaa villisti!

Sari


Kommentit

 1. Hitsi miten hienoja kuvia! Vaikka noi itse ötökät ällöttääkin :D

  Mää just eilen mietin, että mulla on mennyt jotenkin ohi tää kesän kylmyys :I Ehkä ollaan aina onnistuttu oleen sellasessa paikassa, että se pahin kylmyys on ollut toisaalla.. Tai onhan sitä kylmä ollut, mutta vastapainoks välillä on saanut viilettää shortseissa ja kesämekoissa mun mielestä ihan riittävästi :D

  ps. hieno taito tuo villasukkien neulominen! Siihen jää koukkuun :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no sanos muuta - kyllä noi ötökät vähän hirvittää, mutta onneksi kameran zoomin takaa uskaltaa kurkistella ;)

   Ja oi, onneksi te ette ole joutuneet kärsimään kesän kylmyydestä. Juuri nurisin naapurille, että kun en ole kahteen kesään ostanut juurikaan kesävaatteita, kun ei niille hellemekoille tarvetta. Tänään lauantaina onneksi kelkka näyttää kääntyneen ja oi mikä lämpö! Ollaan oltu koko päivä pihalla, täydellistä!

   Mukavaa iltaa sinne teille ♥

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!