Mikä on pieni, musta ja soittaa meidän lempimusiikkia 360 astetta?

*Kaupallinen yhteistyö: Let's Deal

Meidän perhe rakastaa musiikkia.


Meillä on melkein aina radio päällä, perjantaisin luukutetaan Retroperjantaita (lasten iloksi ja kauhuksi, heh, onko siitä ysäristä jo niin kauan...taitaa olla) ja onneksi musiikkihommelit on siirtyneet niistä valtavista mustista plätyistä sähköiseen muotoon ja lempibiisit löytyykin omasta puhelimesta. Puhelimen äänentoistoon varattu kaiutin ei usein ole kovinkaan kummoinen, joten äänentoistoon on etsitty sopivaa härveliä. Sellaista, mikä ei maksaisi maltaita (koska lapsiperhe ja tehdän tiedätte: vekotin voi saada äkkikylvyn, kadota pyykkivuoreen päiväkausiksi tai joutua kokemaan kovia repun pohjalla. Olen parempi äiti varustettuna pidemmillä piuhoilla, kun tiedän vekottimen maksaneen alle kolminumeroisen summan, hehe) ja mitä olisi helppo käyttää. Minä en enää ole nörteistä nokkelin, lapset alkaa mennä sillä saralla minusta ohi. Mutta tiedäthän sen tunteen: kun etsit ja etsit, ei sopivaa löydy millään.

Ja sitten kun sitä vähiten etsii, niin sieltähän se löytyi. Meille sopiva kaiutin löytyi Let's Dealin valikoimista - jonne alunperin menin katselemaan saaristoristelyjen hintoja. Itse en ole aikaisemmin innostunut yhdestäkään 'diilisivustosta', kun ne diilit ovat kuulostaneet tosi monimutkaisilta, mutta tässä oli nyt jotakin erilaista. Ihan ensimmäiseksi latasin Let's Dealin mobiilisovelluksen puhelimeeni ja näppäilin hakusanaksi 'kaiutin' ja tuloksia taisi tulla neljä erilaista, kaikki reippaasti alle sen kolmenumeroisen luvun! Kaikki kaiuttimet olivat langattomia ja pikaisella vertailulla lähes saman toiminta-ajan omaavia, toki hieman erilaisilla ominaisuuksilla varusteltuja mutta me päädyimme yhdessä esiteinin kanssa tähän taskukokoiseen mustaan ihanuuteen.
Veho M4 360°-kaiutin on siis sopivan pieni kesän menokaiuttimeksi. Se yhdistetään puhelimeen bluetooth-yhteydellä. Mukana on toki myös kaapeli, jos sitä haluaa käyttää. Mukana on myös latauskaapeli, jolla kaiuttimeen ladataan virtaa. Parin tunnin latauksella tulee muutama tunti soittoaikaa. Ja hei, tässä äänentoisto on 360 astetta, eli musiikki virtaa ympäriinsä, ei vain yhteen suuntaan.

No mihin me käytetään tätä kaiutinta?
Kuunnellaan keittiössä ruuanlaiton lomassa inspiroivaa musiikkia. Lötkötellään omalla pihalla ja soitellaan kesämusaa. Otetaan piknikille mukaan. Tai mökille! Lapsi voi myös ottaa kaiuttimen omaan huoneeseen, kun se on johdoton. Me tykätään tästä tosi paljon! Ääntä saa ulos riittävästi mutta ei niin paljon että sillä tykittäisi naapurin kristallikruunutkin katosta alas, huh ;) Meillä on myös tiedossa yhdet isommat kaverisynttärit syksyllä ja tämä kaiutin pääsee takuulla hoitamaan rokkivehkeen virkaa sinne! Ihanan helppoa!

Käy itse tutustumassa palveluun ja sen valikoimiin täällä: Let's Deal. Kannattaa ehdottomasti ladata mobiiliappi puhelimeen, niin voit sitten biitsillä loikoillessa napata parhaat kesädiilit itsellesi. Palvelu on helppo käyttää ja diilien hyödyntäminen oli superhelppoa jopa tällaiselle mutsityypille.


Sisällä Veho 360-kaiuttimen siniset valotehosteet pääsevät oikeuksiinsa.
Ja sopii meidän sisustukseenkin oikein mukavasti.
**

Mikä on muuten teidän suosikibiisi just nyt?
Meillä se taitaa olla toi Mikael Gabrielin Riippumatto. Love it


Sari


*Yhteistyössä Let's Deal


Kommentit

  1. Tosi kivanoloinen pikkukajari! Itseltäni löytyy vähän vastaava ja se on ollut kyllä kovassa käytössä :)

    https://fiiaelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Miehen pienemmät sisarukset sai pari joulua sitten lahjaksi Bosen pikkukajarit ja niillä sitten kuunneltiin jouluna musiikkia. Äänenlaatu oli mahtava ja mies alkoi haaveilemaan samasta kajarista. Viime kesänä käytiin sitten kotiuttamassa Gigantista Bosen samainen kaiutin, mutta hieman paranneltuna versiona. Hintaa sillä oli melkein 200e ja mä mietin, että kyllähän sitä ilmankin pärjäis... Mutta. Bose on ollut meillä nyt vajaa vuoden ja se on todella kovassa käytössä ja milloin missäkin. Äänenlaatu tosiaan on aivan mahtava ja latauksen jälkeen sillä popittaa ties miten kauan. Mökille ollaan lähdössä Bosen kanssa.

    Minikajarit on jotain niin siistiä. Venailen jo sitä, että päästään laiturin nokkaan hengaamaan ja kuuntelemaan Bosella musiikkia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?