Mun uusi supercool MLP-tatuointi

Mä olin jo jonkun aikaa miettinyt, että rohkeniskohan sitä ottamaan tatuoinnin nahkaan, kyseessä on kuitenkin aika iso päätös ja meidänkin töissä kun ollaan kädet näkösällä koko ajan, on ulkomuodon oltava siisti ja mitä sitten jotkut ajattelee tatuoinneista, hmm, en tiedä. Sitten mä kuulin puskaradion kautta yhdestä hyvästä tatskaajasta, joku semmonen yhdeksänvuotias, joka vuosien kokemuksella tulee tekemään tatuoinnit vaikka suoraan kotiin. Tuo välineet ja kuvat mukana, ei tarvitse kuin istuskella ja nauttia käsittelystä. Vähän kyl mietin et sattuuks se. Ei kuulemma satu.

Buukkasin sitten ittelleni ajan, vuorokauden varoitusajalla. Oli kyl tosi vaikee valita se sopiva. Minkähän sitä ottais...


Lopulta sain päätettyä kuvan, halusin nahkaani Twilight Sparklen. Tatuointistudio pystytettiin ruokapöydälle, välineet oli tosi puhtaat ja tatuoijalla oli tosi varmat otteet. Ja kuten mulle luvattiin, ei sattunut yhtään.

Tatuoija myhäili tyytyväisenä, kun mun kuva oli valmis ja siirtyi jatkamaan töitään, seuraava asiakas odottelikin jo malttamattomana.

Kiitos hyvälle tatuoijalle (neiti M.), joka oli niin kiva, että ei edes velottanut tästä käynnistä. Supercoolit My Little Pony-tatuoinnit ostettiin XS Leluista. Arkki taisi maksaa alle 3€ ja on tuonut iloa monen ihmisen elämään.

**

Sari
-mutsi joka ihailee kaikkia jotka ovat uskaltaneet ottaa ihka oikean tatuoinnin
ja joka ihailee tatuoijien vakaita käsiä ja leikkisää mielikuvitustaKommentit

 1. Haha aivan mahtava hyvänmielenpostaus 😍😍

  VastaaPoista
 2. No nyt oot kuule niin nättinä ja coolina, ai että <3

  VastaaPoista
 3. Mullekin sopisi tuollainen tatuointi. Oikeaa en uskalla ottaa. Pelkään kyllästyväni siihen liian nopeasti. Ja sattuuhan sen laittaminenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta. Mutta onneksi voi hassutella näillä vähän kevyemmillä versioilla ensin :) Ja tää ei sattunut onneksi yhtään ;)

   Poista
 4. Oivoi, mitä menitkään tekemään... Siinä se nyt sitten loppuelämän sua tuijottelee, se Twilight Sparkle. Mitä luulet, saatko sen peitettyä työpäivien ajaksi? Onko tatuointi jo parantunut? Joutuuko värejä joskus tulevaisuudessa parantamaan? Aika pieni tatuointi kuitenkin, kestikö tekemisessä kauan?
  nimim. huono huumori :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!