Oletko jo käynyt Koiramäen Pajutallilla Tuusulassa?

Kesäloman ensimmäisellä viikolla siunaantui harvinainen tilaisuus: toinen napero oli mökkeilemässä ja toinen sujahti kavereiden kanssa leikkimään. Niinpä meillä oli miehen kanssa hetki aikaa kahdestaan! Tätä ei turhan usein tapahdu, joten päätettiin sitten lähteä katselemaan lentokoneita Helsinki-Vantaan nurkille. On sekin jännittävä tapa viettää aikaa yhdessä, omia kameroitaan hipelöiden ;) Sinne ajaessa bongasin myös kyltin "Koiramäen Pajutalli". Paikka, jonne menemisestä olin usein haaveillut ja jonka olin ruuhkavuosipölläkässä tyystin unohtanut, mutta nythän meillä oli ihan paras tilaisuus mennä piipahtamaan. Vaikkakin siellä perillä minua sitten nauratti: siellä olisi ollut vaikka mitä nähtävää ja koettavaa lapsille, mutta niin vaan perhebloggaaja oli siellä ihan ilman jälkikasvua. Thih, joskus noinkin päin.

Pajutallilla on siis myynnissä kaikenlaista ihanaa, niin pajusta tehtyä kuin muutakin sisustustavaraa. Lisäksi siellä toimii tietenkin kahvio, eli kuivin suin ei tarvitse olla. Me ei jääty tällä kertaa kahvittelemaan, koska oli jo hieman napakka aikataulu sen toisen naperon takia, mutta vielä me mennään koko perheellä käymään tuolla uudelleen. Ja oikein ajan kanssa.
Miljöö oli siis ihan mieletön. Suosittelen käymään. Ja eikös sitä sanota, että kaikki tiet vievät Tuusulaan? Eli jos asut Etelä-Suomessa tai olet täällä päin piipahtamassa, käy ihmeessä tuo kokemassa. Tarkemmat aukioloajat ym. löytyy Koiramäen Pajutallin Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ.

Ihanaa sunnuntaita

Sari


Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että olet käynyt ja se on siis niin ihana paikka, ei sanat riitä kertomaan! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!