Viimeisenä työpäivänä nettiyhteys katkesi, hiiri lakkasi toimimasta, pakoputkesta löytyi...arvaa mitä

Kuvankäsittelyohjelmat on ehkä parasta, mitä somekansalle on tapahtunut. Otin tämän postauksen kuvan toiseksi viimeisenä työpäivänä ennen kesälomaa. Pläjäytin kuvaan mustavalkoisen filtterin ja se siloitti heti stressirypyt otsasta ja silmäpussit poskien yläpuolelta. Hurraa!

Päällä on muuten Neulomon Marika-tunika. Se on musta ja näyttää hyviltä myös värikuvissa.


Viimeisenä työpäivänä, ennen kesäloman alkua, nettiyhteys katkesi, hiiri lakkasi toimimasta, mikro alkoi nakuttaa, astianpesukone alkoi törisemään ja auton pakoputkestä löytyi reikä. Ystäväni valistivat minua kertomalla, että pakoputkessa kuuluukin olla reikä. Mutta sen ralliautomaisen murinan taustalla onkin nyt ylimääräinen reikä ;) Katu-uskottavan pörinän vaimentaminen ja muu autoon kohdistuva kauneudenhoito maksaa yhden naisen lomarahojen verran. Hiivatti. Auto on kesälomalla parkkiruudussaan huoltoon saakka ja mulla on onneksi toimivat jalat, HSL-matkakortti, muakvat kesäkengät ja tosi hyvä fillari. Mutta kyl mää sanon, että kyllä hymy meinasi hyytyä (kun mietin että kääk, kaikki hajoaa samalla kertaa), vaan ei vielä, katsotaan kun se huollon loppulasku tulee, että miten päin suu sitten pannaan ;)

Loma on aina kuitenkin loma, kävi mitä kävi. Jotain kivaa on jo takana ja kaikkea kivaa on vielä edessä. Ja toivottavasti pian voi jättää pois kuvista noi stressiryppyjen silottelufiltteritkin ;)


Perjantaina se alkoi -
me ollaan nyt niin lomalla!

Sari


Kommentit

 1. Hyvää lomaa ja kannatan tuota fillarointia. Itse luovuin vuosisitten omasta autostani ja pääsääntöisesti olen viikot ilman autoa, kun mies tarvii sitä työssään. Hyvin olemme pärjänneet. Käyn ostamassa kerralla viikon sapuskat, pienemmät saa tuotua fillarillajolla minä kuljen. Täällä on noi bussiyhteydet niin huonot ja uudistuksen jälkeen vielä huonommat, joten luotan kaikessa fillariini...sen huoltokin
  on huomattavasti halvempaa kuin auton eikä vakuutuksetkaan vie koko palkkaa :) Onneksi toistaiseksi bussiaikataulu sopii Juniorin kouluaikatauluun ja harrastuksiin.
  Ja fillaroiden näkee maisematkin ihan erilailla <3
  Kauniita lomasäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinun tilanne kuulostaa optimaaliselta, bussihuononnuksia lukuunottamatta! Minulla auto on pakollinen paha, kun työmatka autolla ~20min, julkisilla vaihtoineen 1,5h, per suunta. Pikku-ekaluokkalaista ajatellen ei ole siis vaikea valinta kummalla toistaiseksi kuljen, mutta onneksi lapset kasvaa ja vielä joskus saan pitää palkkani ihan itse sen sijaan että jaan sen tasan lasten ja auton kesken ;)

   Kiitos toivotuksista ja ihanaa päivää!

   Poista
 2. Autojen kanssa on aina yhtä helkattia ja jos ei muuta, niin onnistun ainakin saaman sakot. Voi itku tuota pakoputkea, on tää niin tätä, mutta hei kuva on ihana <3 Zemppiä ja eläköön HSL. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä! Eläköön HSL, mun kesäkyytini <3

   Poista
 3. Ihanaa lomaa ♥ Niin se usein on, silloin sattuu ja tapahtuu kun vähiten pitäis mut se on vaan elämää.Niin ja onneksi on HSL, se muakin kuljettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ja kyllä meillä on hyvä HSL! Vähän kallis (jos joutuu mennä Helsingistä ulos), mutta kohtuullisen toimiva! Etenkin toi jo olemassa oleva metro, ihan huippu vekotin!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!