Yhet synttärit Lahes

Onnea
onnea
onnea
onnea
onnea
onnea
onnea.

Koskaan ei voi olla liikaa juhlia. Siksipä meidän seitsemänvuotiastakin juhlittiin oikein kahteen kertaan. Ensin kaverisynttäreiden muodossa keväällä ja sitten varsinaisena juhlapäivänä. Me suuntasimme viettämään kesäistä syntymäpäivää Lahteen. Lahti, tuo aivan järrrrjettömän upea kaupunki, mikä on niin paljon muutakin kuin radiomastot ja hyppyrimäki. Siellä on ihana tori, mukavia ihmisiä ja kauniita maisemia. Se on kerrassaan ihana juhlapaikka!

Sää oli mainio, vesi oli kylmää (hehe), rantahanhia ei ollut ja kaikilla oli hauskaa. Ja maisemat olivat upeat tuolla paikallisella biitsillä.
*Kakku tilattu Linkosuolta. Suosittelemme lämpimästi, oli herkullinen!

Kiitos päivänsankarille, kyllä on mahtava ikä tuo seitsemän. Sopivan uhmakas ja silti järkevä. Kiitos perheelle joka jaksoi matkustaa Lahteen. Kiitos Linkosuolle ihanasta kakusta. Darth Vader oli sama jätkä mikä oli kaverisynttäreillä, kiitos kun säilyit ehjänä. Kiitos Lahti lämmöstä ja auringonpaisteesta. (Kiitos auto kun kestit Lahteen saakka ja takaisin, hih) Ja kiitos käytännönjärjestelyistä isovanhemmille! Oli ihan superkiva päivä

**

Niin se muuten sanotaan, että Lahes.
Mä olen syntyjäni stadilainen. En hesalainen.
Mut kävin viettämässä parhaat nuoruusvuodet Lahes.
Siksi mä tiedän.

**

Sari

Kommentit

 1. Täällä toinen stadilainen, ei tod. hesalainen. ;) Lahest en tiedä, vaikka toinen vaarini on sieltä kotoisin ja paljon sukua. Mutta Lahden pikkuserkut löysin pari vuotta sitten ja nyt ollaan erottamattomia. <3

  Paljon onnea vielä ja mahtava mansikkakakku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten minä en ole tullut ollenkaan ajatelleeksi, että olet stadilainen, ihana yllätys! Ja kiitos, vinkkaan onnittelut pikkutyypille perille :)

   Aurinkoista keskiviikkoa!

   Poista
 2. Onnittelut synttärisankarille <3 Lahti on tuossa 30 minuutin ajomatkan päässä joten usein tulee siellä käytyä, sieltä löytyykin vaikka mitä aktiviteettiä ja nähtävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Lahti on ihan huippu juttu :) Ja kiitos, välitän onnittelut perille!

   Ihanaa keskiviikkoa!

   Poista
 3. Pakko avautua ;)
  En ole Lahtelainen, asun vain täällä ja oikeesti, tämä on arkkitehtoonisesti aika ruma kaupunki..suurimmaksi osaksi kaikki vanhat rakennukset on keskustasta ja lähitienoilta purettu, pari hassua jätetty. Tilalla betonibunkkereita. Tori...no remppa piti vuodet minut pois keskustasta, enkä ole palannut vieläkään ;)
  Mukkulanranta on kiva ja kuvauksellinen, mutta tää sää...tänäänkin kun ajoimme motoria pitkin kohti Lahtea, niin sanoin, ettei ole vaikea arvata missä Lahti on...tuolla missä nuo sadepilvet ;) Ja yllättäen täällä Lahdessa satoi...
  Lahti on hyvä paikka asua..täältä pääsee helposti ja nopeasti joka suuntaan! :D
  Toivon aurinkoista loppuviikkoa kaikkialle Suomeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tiiätkö mitä? Kiitos "avautumisesta"! :)

   Eipä käy kieltäminen, onhan se tylsää jos vanhat rakennukset on tosiaan olleet siinä kunnossa, että korjaaminen ei ole enää ollut vaihtoehto vaan purkaminen on ollut ainoa vaihtoehto. Nuoruuteni Lahdessa oli paljon kaunista vanhaa, ehkäpä täytyy tehdä turistikierros vanhoissa suosikkikohteissani, onko ne enää vielä pystyssä. Ilmeisesti Puu-Paavolassa on riehuttu niin, että ystäväni mitä sympaattisin vanha koti on purettu. Siis ystäväni ei ole riehunut, vaan kaupunkisuunnittelu.

   Ja hei, Lahti voi olla sateinen paikka mutta kun tämä Helsinki on paitsi sateinen myös tuulinen, niin ei ole paljon hurraamista :D T: kaksi kertaa tänä kesänä hihattomalla paidalla ulkona. Rannalla oli pakko vetää villatakki niskaan ;) Joten tässä asiassa oli pakko olla hieman eri mieltä, Lahti 1 - Helsinki 0. Hih.

   Lahti on kyllä hyvä paikka, kun pääsee nopeasti joka suuntaan! Siinä olet ihan oikeassa :) Ja kyllä, toivottavasti se aurinko näyttäytyisi ihan joka puolella viikonloppuna :)

   Poista
 4. Asun Lahessa, vaikka en alkuperäinen lahtelainen olekaan. Kaupungilla on hyvä sijainti ja olemme niin hyvin kotiutuneet ja tutustuneet ihmisiin, ettei muualle ihan helposti muuteta.
  Onnea 7-vuotiaalle! Meillä oli keväällä 7v synttärit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäätte olla siellä :) Ja kiitos onnitteluista!
   Mukavaa päivää!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Antaisitko sinä nuoresi ottaa HPV-rokotteen?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?