Eka koulupäivä!

Eilen oli monissa perheissä suuri päivä, kun koulut alkoivat!

Miten sun eka koulupäivä, eilen, meni?


Mua jännitti aamulla niin paljon, etten voinut syödä ees aamupalaa!

Mutta mä muistin tsekata lasten reput ajoissa! Mä muistin allekirjoittaa kolmasluokan kevään todistuksen ja laittaa sen reppuun! Mä muistin viritellä lasten puhelimiin kaikenlaiset herätykset ja piipitykset ja älä häiritse-tilat! Mä heräsin ajoissa, sain lapset ylös ajoissa ja kerkesin laittaa niille aamupalaakin! Oltiin koululla ajoissa eikä eksytty kertaakaan! Ihan jees koulunalku meikäläisellä! Unohdin kyllä ostaa ekaluokkalaiselle sisätossut, mutta sen ehtii onneksi vielä. Loppuja, mitä unohdin, en muista! Jotain hyötyäkin tästä ikämuistista ;)

Ja sitten kun lapset oli koulussa ja isimies töissä, mä olin hetken kotona yksin. Hyvin harvinaista herkkua. Olis pitänyt varmaan poksauttaa skumppa ja hyppiä sängyllä ja heitellä voltteja siellä skumpan litkimisen välissä! Mutta arvaa mitä mä tein?

No en sitten yhtään mitään! En kyennyt tarttua pyykkikoriin enkä imuriin, vaikka olis varmaan pitänyt. Olin vaan jotenkin niin huojentunut siitä, kun arki on kaikessa kauneudessaan ja kauheudessaan tässä. Olen melkein valmis.

**

Tänään on mun viimeinen lomapäivä. Isimies on töissä, kaksi on koulussa ja hamsteri nukkuu napa pulleana häkissään. Tänään mä ehkä teen jotain. Keitän ainakin kahvia. Ja ennen mun töihinpaluuta nautitaan vielä viikonlopusta.


Hyvää viikonloppua,
Sari


Kommentit

 1. Arkeen palaamisessa on kyllä kieltämättä omat hyvätkin puolensa! Ja ikämuisti on armollinen, ei muista mitä kaikkea unohtaa :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kyllä näin on! Ihanaa viikonloppua sullekin!

  VastaaPoista
 3. Eka koulupäivä on aina jännä juttu :) Täällä lapset lähtevät kouluun maanantaina....iiiks missä vaiheessa ne onkaan kasvaneet noin isoiksi että ovat 9. luokkalainen ja lukiolainen <3 Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Mulla meni kivasti tuo koulunaloitus. Silmät kostuivat kohtuudella, kun kolmas lapsi asteli silkkiportista opettajaa kättelemään. Tänä vuonna valokuvaaminenkin sujui kivasti. Saatiin otettua onnistuneita kuvia. Tämän kaiken ihanuuden ja onnen jälkeen seuraavana yönä meillä alkoi mahatauti. Taas on yin ja yan tasapainossa.
  Mukavaa lukuvuotta ja taemppiä töihin paluuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta, onnistuneelta koulun aloitukselta! Hyvä sinä ❤

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!