Ensimmäinen viikko arkea on melkein pulkassa, miten menee?

HUH! Niin se vaan kesän odotus yhtäkkiä kääntyikin syksyksi ja arjeksi! Pehmeä lasku arkeen meni yhtä nopeasti kuin alkoikin, kyllä tämä viikko on ollut yhtä mikroruokaa, juoksemista, vähän taisin itkeä tirauttaakin. Kotona on tuoksunut imuroimattomalle ja iltaisin ruokapöydän äärestä on kuulunut kontaktimuovin kahina.

Ja tältä se meidän arki näyttää. Töitä, pieniä kasoja, näköjään myös viherkasveja ja kynsilakkaakin.


Ensimmäinen kouluviikko on sujunut melko kivuttomasti lasten kanssa. Toki tähän osasin varautuakin, että pikkuihmiset ovat olleet väsyneitä ('enkä mene nukkumaan!'), kiukkuisia ('mä en halua puhua sulle enää koskaan!') ja käsittämättömän hellyydenkipeitä (äitin murut). En tiedä mikä nyt on, mutta tänä syksynä paluu arkeen on sujunut huomattavasti helpommin kuin aikaisemmin. Kaikenlaista sählinkiä on tietysti ollut, mutta kun järki loppuu, niin huumorilla mennään. On sekoiltu lukkareiden kanssa (tuli niin vaikeasti tulkittavat lukkarit että piti pyytää lasten opet apuun, hehe), oppikirjojen kanssa, iltapäiväkerhon kanssa ja mitä vielä... No ajoissa ainakin lapset on saatu joka päivä kouluun, joten voiton puolella ollaan!

Isimies aloitti nyt syksyllä uudessa työpaikassa ja sekin tuntuu muuttuneen jo mukavasti rutiiniksi.

Myös oma töihinpaluu on sujunut kivasti. On ollut kaikenlaista ihanaa puuhaa, lomilla tulee iso ikävä työkavereita ja tietenkin asiakkaita. Eikä yhtään katastrofia ole syntynyt minun käsilläni. Ihan huippu juttu, eikö olekin :D

Eli kyllä on ollut monien mullistusten syksy, mutta pikkuhiljaa otamme tämän haltuun :)

**

Ensimmäinen viikko arkea on monissa perheissä melkein pulkassa.
Miten teillä menee?

SariKommentit

  1. Hei teillähän on lähtenyt jouhevasti käyntiin ja sama täällä. Yläastetta jännitin, mutta toisella on mennyt kivemmin, kuin ala-asteella parina viime vuotena.Jännitin koko kesän löytyykö kamuja ja on löytynyt.

    Kivaa loppuviikkoa, kohta on sentään viikonloppu ja saa huilia <3

    VastaaPoista
  2. Huh, kuulostaa tutulta! Tosin me taidetaan päästä vähän helpommalla kun kotona on "vain" päiväkoti-ikäisiä (ja yksi päiväkotiaikuinen)... Tsemppiä arkeen! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!