Kivoja asusteita pojille

*Kaupallinen yhteistyö: TrendHim

Oletko sinäkin huomannut, miten vähän vaatekaupoissa on tarjolla asusteita pienille pojille? Kun taas tytöille niitä on tarjolla hyllytolkulla?

Muistan hyvin sen hetken, kun sain tietää odottavani pientä poikavauvaa, siis jo vuosia sitten, lapsiluku on nyt kiitos vaan täynnä ;) Alennusmyynnit olivat käynnissä ja kun olin ensin käynyt pläräämässä kaikki (tyttöjen) rimpsuhameet, paidat, mekot, pinnit, hiuslisäkkeet ja käsilaukut läpi, ja siirryin pienten poikien puolelle, alerekki oli rajattu yhteen (!!!) tankoon. Ja kun nostin katsetta, jossain seinustalla roikkui muutama kamalan värinen paita ja kun yritin katseella etsiä poikien asusteita, niitä ei ollut ollenkaan. Se ei ollut myymälän vika, vaan yleisempi asennevika: siinä missä Suomi myöhästyi kauppojen digiloikassa, tuntuu että on tässä oltu myöhässä muissakin asioissa, kuten miesten stailaamisessa. Toki pieni poika voi ripustaa kaulaansa vaaleanpunaista huokuvan poni-kaulakorun. Mutta mitäs jos hän ei halua? Minusta on ihan ok, että valikoimissa on tarjolla myös muita vaihtoehtoja kuin pinkkiä, rimpsua ja hörhelötä. Kuinka kaupoilla on ollut varaa jättää pienet pojat perheineen huomioimatta näissä asioissa?

Ensimmäisen riipuksen kuopukseni sai kummitädiltään. Se oli erittäin päheä puinen pääkallo. Sitä käytettiin pari vuotta, mutta sitten se otti ja lähti omille teilleen eikä sitä ole sen koommin nähty. Jäätiin kuitenkin sitä kaipaamaan, ehkä se vielä joskus jostain unohtuneen Lego-laatikon uumenista löytyykin, mutta jotain haluttiin tilalle. Se nimittäin oli ihan omiaan piristämään pienen pojan vaatetusta esimerkiksi kesäjuhlissa ja taisi se heilua jossain koulun joulujuhlissakin kaulassa, kun siellä ei ole niin turhan tarkka pukupakko. Miten nämä meidän nuoret miehet oppivat stailaamaan itseään, jos heille ei anneta mahdollisuutta, jos myymälät myy ei-oota? Onneksi tähän tilanteeseen on herätty ja tilanne näyttää nyt huomattavasti paremmalta kuin vuosia sitten!

Sitten meidän kuvioon astui nettiputiikki, mikä myy miesten koruja ja asusteita! Minulle ei ole koskaan tuottanut tuskaa ostaa vaikkapa paitaa miesten osastolta, jos se näyttää kivalta, joten voitte uskoa ihastuinko minäkin ehkä muutamaan koruun ja laukkuun joita näin ;) Mutta mitä poika itse valitsi...


Siinä menikin yksi ilta surffaillessa, kun mietittiin mitä haluttaisiin. Valittiin sitten joustavat helmirannekorut ja ihan hirrrrrvittävä pääkalloriipus! Näitä tullaan käyttämään toistaiseksi vain valvonnassa, eli kotosalla, koska ulkona tämänikäisillä on aika vilkkaat meiningit: ei pysy puhelimetkaan taskussa eikä avaimet kaulassa joten noudatamme vielä sitä periaatetta, että kaikki ylimääräinen on syytä jättää kotiin ;) Sitten kun ikää on vähän enemmän, voi poitsu lähteä koruinensa ulos tai kouluunkin jos tuntuu siltä. Nyt meillä lähestyy esikoisen kaverisynttärit ja ajateltiin buustata pikkutyypin biletyyliä juurikin tällä hirrrrrvittävällä pääkallomerkillä ;)


Lopuksi on vielä ihan pakko vinkata teille muille pienten poikien vanhemmille tai stailaajille yksi ihana Insta-tili! Kun googlailin pikkupoikien tyylijuttuja, törmäsin tähän tiliin, missä on niin tyylikkäitä kokonaisuuksia pienille pojille. Useinhan lasten stailaamiseen liittyy sellainen ongelma, että lapset näyttävät stailauksen jälkeen ihan miniatyyriaikuisilta ja minusta se ei ole suinkaan stailaamisen tarkoitus. Stailauksen tarkoitus on tuoda persoonaa itseään esille ja minusta näissä kuvissa ja tyyleissä siinä on onnistuttu hienosti. Käy katsomassa kuvat ja kerro mitä tuumit? (Linkki johtaa Instagram-sivulle ja se aukeaa uuteen ikkunaan)  ENGJIANDY

Anna pienen ihmisen persoonan loistaa!


Sari*Yhteistyössä TrendHim

Kommentit

 1. Joo ja tää sama pätee myös noiden teinien osalta, pojille ei tunnu löytyvän juuri mitään ja tytöille usein löytyy hyllyittäin asusteita ja vaatteita...just viimeksi tuskailin pojan kanssa kun olisi halunut itselleen kaulakorun ihan vaatekaupasta niin ei sit löytynyt millään :( täytyy käydäkin kurkkaa tota instatiliä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämäpä juuri! Miten nämä nuoret miehet oppii stailaamaan itseään, jos kaupat myyvät eioota? Onneksi on nettikaupat apunamme, huh! Ja suosittelen, tuo Insta-tili oli hurmaava! :)

   Poista
 2. Totta kyllä, poikien asusteet on harvassa ja tytöille olis vaikka ja mitä. Meidänkin pojilla muutamia koruja mutta harvakseen käyttävät. Kivat shoppailut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta se on hyvä juttu, että jotakin löytyy, jos tuleekin tunne, että tänään voisi sellaisen laittaa asuun lisäksi :) Kiitos, poitsukin on tyytyväinen ostoksiin :)

   Poista
 3. Pojat ja miehet on auttamatta jääneet vaatealan syrjimäksi. Mietipä minkä kokoinen on yleensä miesten osasto ihan missä tahansa vaateliikkeessä (paitsi ei tietenkään dressman) kun taas naisten toppeja ja hamosia on silmän kantamattomiin.
  Muistan tosiaan tuon kun esikoinen siirtyi vauvan vaatteista taaperon vaatteisiin ja siitä vielä isompiin niin poikien vaatteeet on ensinnäkin väriltään ihan kauheita ja sit on vain jotain kamalia kuvioita. Onneksi nykyään pojillekin löytyy pinkkiä ja oranssia jne... meidän teini tykkää tosi paljon värikkäistä vaatteista.
  Kiva blogi löytyi täältä, mukava löytää uusia blogeja omalle lukulistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kyllä, olen täysin samaa mieltä kanssasi! Miehet ovat todella tyylitietoisia kuluttajia ja iso kuluttajakuntakin vielä, heitä ei pitäisi ollenkaan aliarvioida. Miehen 1€=naisen 83snt - se on hirvittävä epätasa-arvo, mutta kertoo siitä että miehillä sitä pätäkkää löytyy, kunhan vaan löytyisi kaupat jotka haluavat myydä. Kiitos vaan Dressman, Zara ym ettei minunkaan mieheni joudu alasti kulkemaan, mutta hei haloo vaateputiikit, ei voi olla mitään rakettitiedettä myydä miehille asusteita ym :)

   Ja se on oikeesti kiva, että pojille löytyy pikkuhiljaa myös värikästä vaattetta, kyllä meidänkin pikkuinen koululainen edelleen valitsee mustan sijasta sen oranssin! :)

   Ja kiitos, tulenkin kurkkimaan blogiasi vastavierailulle :) (Ja liityinkin jo seuraajiisi Bloglovinissa!)

   Poista
 4. Pojille on valitettavan vähän asusteita tarjolla, mutta onneksi joissakin nettikaupoissa kyllä löytyy tarjontaa.
  Ihanat korut, tyylikäs nuorimies :)
  Kivaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onneksi on nettikaupat :) Ja kiitos, välitän terveiset pikkutyypille ja mukavaa illan jatkoa sinne sinulle! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!