Konjac-sieni äidin ihonpuhdistukseen

Naisen iho on usein yhtä oikukas kuin nainen itse. Iho muuttuu eri puolilla vartaloa iän myötä, hormonikierron mukana, synnytysten jälkeen. Oletko sinäkin yksi niistä äideistä, joka koki suuria muutoksia omassa ihossaan etenkin synnytyksen jälkeen? Minä olen. Ja ihan erilaiset muutokset kummankin synnytyksen jälkeen.

Esikoisen syntymän jälkeen hiukseni olivat pehmoiset, iho hyvä ja kuulas. Kuopuksen syntymän jälkeen hiukseni ovat olleet...no hyvin itsepintaiset. Iho kärsii kaikesta: kylmästä ja kuumasta, toisaalta myös kosteasta. Melkein kaikki mitä suuhuni laitan, näkyy etenkin kasvojen ihossa: posiitivisesti tai negatiivisesti.

Ja kuitenkin näin vanhempana ihokin on herkempi. Teini-iässä iholle sopineet tökötit tuoksuvat suorastaan myrkyltä, ei niin kovia aineita voi enää käyttää. Enkä haluaisikaan. Haluaisin vähän keventää ihoni kemikaalikuormaa.

Niinpä olen ottanut käyttööni kasvojen puhdistukseen Konjac-sienet.

Mikä ihmeen Konjac-sieni?
Se on tuollainen pieni ja näppärä ihonhoitotuote. Kuivana se on kivikova, mutta se tulee ensin kastella huolellisesti niin että siitä tulee geelimäisen pehmeä. Sen jälkeen sillä voi puhdistaa ihon. Jos puhdistat sillä meikit, muista pestä myös sieni, koska se ei ole itsestäänpuhdistuva. Samalla kun iho puhdistuu, sieni kuorii ihoa hellästi. Käytön jälkeen sieni huuhdellaan ja laitetaan kuivumaan, jossa se kuivuu taas kovaksi koppuraksi.

Erilaisilla Konjac-sienillä on erilaisia vaikutuksia. Konjac-sieni ei varsinaisesti paranna iho-ongelmia, mutta se auttaa hillitsemään näitä negatiivisia ilmiöitä, ainakin allekirjoittaneen iholla.

Jokin aika sitten päätin investoida oikein kunnon Konjac-sieneen ja ostin Ruohonjuuresta tämän Clean by Ekovista Konjac-sienen. Se sisältää vihreää teetä, joka on luonnostaan antioksidanttinen ja tuntuu hellivän kesästä kärsinyttä ihoani. 

Clean by Ekovistalla on myös muunlaisille ihotyypeille sopivia sieniä. Bambuhiili-sienellä on talineritystä hillitsevä vaikutus. Kurkuma-sienellä on ennenaikaista ikääntymistä hidastavia vaikutuksia. Laventeli-sieni tuo apua iho-ongelmista kärsiville. Ja sitten on tosiaan tämä Vihreä tee-sieni, mikä sopii herkän ihon hoitoon.

Sienen hinta oli kympin, joten ihan kelpo hinta näin hyvästä tuotteesta joka kestää hyvänä ainakin kuukauden päivät! Suosittelen kokeilemaan, jos etsit näppärää ihonhoito tuotetta jokanaisen iholle.

**

Sari

-joka osti sienen ihan omilla rahoilla ja on rakastunut noihin ihan omasta tahdostaan


Kommentit

 1. On tuttu, ostin omani ekaa ketaa pari kuukautta sitten ja olen tykännyt!

  VastaaPoista
 2. Tälläsen mäkin tarviin :) olispa helppoa ihonhoitoa :) Hyvää viikonloppua ja iloista syyskuun alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Kiitos ja samoin, hyvää viikonloppua!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!