Viikonloppuhaaste vanhemmille!

Hei, kiva kun tulit katsomaan millaisesta haasteesta on kyse! Ihan ensimmäiseksi kerrottakoon, että tämä haaste lähtee nyt sellaisille vanhemmille, joilla on mahdollisuus osallistua lapsen elämään ja tämä haaste ei rajoitu pelkästään 18.8. - 20.8.2017 väliselle ajalle, vaan tätä voit jatkaa myös seuraavana viikonloppuna. Tai seuraavalla viikolla. Sitten kun sinulla on siihen käytännössä mahdollisuus.


VIIKONLOPPUHAASTE

Eli homma menee niin, että HALAA LASTASI vähintään yhtä monta kertaa, kuin tarkistat mitä somessa tapahtuu!

Kyllä! Nyt te somemutsit ja -faijat, tsekatkaa Facebookit, blogit ja Instat vaikka viiskytkertaa päivässä, kunhan muistatte antaa sitä läheisyyttä lapsillekin sen älypuhelinten näpräilyn sijaan!


Ja jos olet etävanhempi, matkakomennuksella maapallon toisella puolella tai sinulla on muu este, tartuthan haasteeseen heti kuin mahdollista. Koska mitä mä olen katsonut tätä meininkiä lasten ja aikuisten keskuudessa tällä viikolla, tyypit halailee ihan liian vähän! Halailu on voimaannuttavaa ja aloitetaan se voimaannuttaminen noista pienistä nyt ensin. Voit sitten jatkojalostaa tätä haastetta niin, että halailet myös puolisoasi, vanhempiasi, sisaruksiasi, koiraasi. Lupa kannattaa toki kysyä, etenkin jos naapurin Josén kaulaan meinaat hypätä ;)


Joo mä tiedän, ihan lällyä, mutta mä olenkin pehmeiden arvojen kannattaja. Älä ota sitä niin vakavasti! Halailkaa!

Hei muuten, oletko käynyt jo tykästymässä blogini Facebook-sivuun? Jaan siellä muitakin juttuja kuin blogipostauksia. Esimerkiksi tänään aiheena oli Jari Sinkkosen ajatuksia lapsista ja erosta, kuinka lapsen ja vanhemman suhteeseen vaikuttaa ajan sijaan laatu. Kannattaa pistäytyä lukemassa ja tietenkin tykkäämässä! Blogini Facebook-sivu löytyy täältä: Saron blogi

**

Hyvää viikonloppua!

Sari


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!