Life happensTakana on ihan hullu viikko.

Jos olet joskus ihmetellyt, miksi mutsiblogit joskus hiljenee joksikin aikaa, niin voin kertoa, että "life happens". Vähän pitkiä työpäiviä, vähän sairastelua, vähän imurin varressa roikkumista, vähän arkiruuan porisuttamista kattilassa, vähän naperoiden sotkujen selvittelyä ja elämää. Siksi.

Mutta kuva on viime viikonlopulta. Minä, ystäväni, vähän viiniä, ihanaa piirakkaa ja raikasta salaattia (ps. salaattivinkki! Laita mustikoita salaattiin, toimii!). Maailma on taas vähän parempi paikka, aika vaan loppui kesken. Olin nimittäin hyvin tietoinen siitä, miten aikaisin lapset tulisivat seuraavana aamuna heräämään. Herätys kävi kuten ounastelinkin, eli aika aikaisin ja jo ennen puoltapäivää olin jo poni ja pieni ihminen ilmoitti, että "laukkaa ympäri olohuonetta", parikymmentäkiloa ratsastajaa selässäni. No sinä aamuna polle oli vähän poikki, joku toinen kerta sitten - nyt tehtiin vaan se mitä jaksettiin, eli käyntiä pitkin kämppään ;) Vaikka kosteiden iltojen jälkeen olo on fyysisesti ihan naatti, voin kertoa että henkisesti akut tuli taas ladattua niin kovin, että näillä jaksetaan kevyesti - ainakin pikkujoulukauteen saakka ;) Naisten illoissa sitä vaan on sitä jotain. Oletko samaa mieltä? :)

Kuluneella viikolla vanhenin vuodella. Mutta nauroin toisaalta niin paljon, että se varmaan toi pari vuotta ikää lisää sinne toiseen päähän. Ihan hyvä balanssi ;)

Paljon on taas asiaa tulossa, kunhan vaan ehdin arkikiireiltäni naputtelemaan. Blogisisarille sanottakoon vielä tässä kohtaa, että älkää tekään kokeko morkkista siitä jos blogi on vähän jäänyt syrjään silloin tällöin: elämässä kun tuppaa sattumaan ja tapahtumaan, niin asiat tuppaavat priorisoimaan itse itsensä :)

Hei,
life happens!

**

Kivaa sunnuntaita!

Sari


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!