Maanantaionnellinen


Mä ajattelin eilen, että taidan haljeta onnesta. Kesti nimittäin kolmekymmentäkuusivuotta päästä tuonne Suomenlinnaan. Täähän vetää ihan vertoja noille avaruusmatkoille kun mennään valovuosien päähän ;) Eilen tuli vihdoinkin se päivä, kun hyppäsin pikkumimmin kanssa lautalle, pöristeltiin Helsingin edustalta tuonne tarunhohtoiseen Suomenlinnaan ja rakastuttiin syvästi. Kumpikin taisi huokaista, että vähänkö olisi ihana asua täällä. Suomenlinnassa asuu ymmärtääkseni 800 onnekasta, lisäksi siellä on hostelli, jos haluaa fiilistellä Suomenlinnaa väliaikaisesti. Kyllä me otettiin se hostelli agendalle. Ehdottomasti.

Eikä seuraavaan käyntiin mene todellakaan kolmeakymmentäkuutta vuotta. Sitä vaan on sokeutunut omalle kotikaupungille niin täysin - monta nähtävyyttä on näkemättä ja kokematta. Nyt olen päättänyt, etten maksa asumisesta Helsinki-lisää turhaan vaan aion ottaa ilon irti koko kaupungista. Ehkä seuraava hankintani onkin museokortti... 

No sitä en nähnyt tulevan, että todellinen onnellisuushalkeaminen tapahtuisi vasta tänään. Pikkutyyppi on sairastellut viime viikosta lähtien ja nyt kun vaihdoimme lääkäriä, saimme täsmälääkkeet. Minäkin sain hyviä uutisia minut jokin aika sitten operoineesta sairaalasta. Mutta se tunne, kun pieni on kipeä. Sitä on äitinä niin huolesta mutkalla, että ei muista edes olla itsestään huolissaan. Nyt on niin kevyt olla, kun molemmat saadaan kuntoon :)

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikonloppu ja onnellinen maanantai

Sari

ps. tietenkin lisää Suomenlinnafiilistelyä on tulossa!Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!