Blossa17

Olen aiiiiiivan hurahtanut Blossa-hypetykseen. Oletko sinäkin?

Blossa on tunnettu vuosikertaglögi, jonka tarina on alkanut vuonna 2003. Ideana on siis, että joka vuosi Blossa-glögi saa jonkun uuden maun. Vuoden 2003 Blossa oli maustettu pomeranssilla ja sen jälkeen makuina on ollut mm. mustikka, laventeli ja talviomena. Blossa on glögi aikuiseen makuun, koska se sisältää melkoisen määrän prosentteja.

Blossa julkistaa tulevan joulun kausimaun syyskuussa ja lokakuussa ne ilmestyvät Suomessa myyntiin.

Tänä vuonna Blossan pullo on kauniin koristeellinen ja sen nimi on "Old Delhi", joka maistuu mangolle, kuminalle ja chilille. Se tuoksuu hedelmäiselle ja on väriltään kauniin vaalea.

  Minusta tämän vuoden Blossassa maistuu päällimmäisenä mango ja tykkään siitä tosi paljon. On oikein kiva ja kepeä aikuisten pikkujoulujen juoma! Verrattuna esimerkiksi toissavuoden Blossaan tämä on paljon maistuvampi. Minä olen kuitenkin ihan keltanokka näissä Blossa-asioissa vielä. Ensimmäisen Blossani hankin vasta vuonna 2014. Blossa14 maistui Laventelille, Blossa15 oli Earl Greylle ja Blossa16 maistui Variksenmarjalle. Joten nyt tänä vuonna herkutellaan mangolla ja fiilistellään astetta mausteisempaa joulua. Siispä varaa pikkujouluihin vaikka perinteisten jouluherkkujen sijaan intilaisia herkkujaa! Ja psst: varaa lasten kanssa vietettäviin pikkujouluihin ihan vaan alkoholitonta glögiä.

Blossan viralliselle kotisivulle pääset tästä: Blossa17

Mutta muistathan kuitenkin juoda vastuullisesti. Pohditaan vastuullista juomista hieman tuonnempana lisää. Mukavaa loppuviikkoa!


psssssst. Tunnusta kommenttilootassa, jos sinäkin olet hurahtanut Blossa-glögiin!


Kommentit

  1. I always spent my half an hour to read this website's posts
    daily along with a cup of coffee.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!