Tasan 2kk jouluun

Tänään on tasan kaksi kuukautta jouluaattoon.
Luultavasti sinä juuri hihkaisit ilosta tai henkäsit kauhistuneena.

Minä hihkun! On tää aika ihanaa!


Tässä taannoin kävin mielenkiintoisen keskustelun erään tahon kanssa, koska itse, ihan läpällä, hehkutin kesällä, että nyt on enää "x" päivää aikaa jouluun, joko saa fiilistellä? Minua lyötiin limaisella joululohella henkisesti naamaan, kun eräs taho tuhahti, että enhän minä edes tee mitään itse jouluksi, miksi siis odotan ja hehkutan joulua niin paljon?

Ai kauhia. No tottahan se on! Enhän minä teekään jouluksi mitään itse. Silti lokeroin itseni sinne jouluihminen-lokeroon. Ostan piparkakkutaikinan suoraan kaupan pakastealtaasta. Ostan kahden päivän jouluruuat lähikaupasta. Saarioinen tekee nimittäin tosi maukkaat joululaatikot. Joulukortteja en ole ehtinyt hoitovapaan jälkeen askarrella, joten olen ostanut ihanat joulukortit. Joulukuustakaan en ole itse kaatanut, vaan ihan varastosta kaivellut sen kestokuusen vuosi toisensa jälkeen. Ja kyllä voin kertoa, kyllä meillä on vietetty monta hyvää joulua. Se, että ei tee kaikkea itse, ei tee kenestäkään kelvotonta jouluihmistä. Ja jos taas haluaa puuhata kaiken alusta loppuun itse, niin sekin on oma valinta. Tai jos haluaa tehdä osan itse ja loput siltä väliltä, sekin on oma valinta. Yhtä hyviä jouluihmisiä, niin halutessaan, kaikki. Jokainen saa rakentaa ihan omanlaisensa joulun, eikä siihen kenelläkään ole mitään tonttuilemista ;) 

**

Luontoäitikin heittäytyi tänään joulumieliseksi ja ripotteli ensilumet tänne Helsinkiin. Lumien tultua minulla meni talvimoodi välittömästi päälle ja joulufiilistely pääsee nyt ihan tosissaan vauhtiin, vaikka ei nämä lumet taida ihan jouluun saakka kestää. Mutta juhlitaan nyt Halloween ennen pikkujoulupöhinöitä!


Joulu(n odotus)iloa
Kommentit

  1. Hauska miten sain kovan puheensorinan töissä kahvipöydässä, kun sanoin samaa; Tänään on 2 kk jouluun! Toiset ihan hihkui onnesta ja toiset melkein kirosivat ja kyllä syntyi hauska keskustelu joulun 'hyödyistä ja haitoista' :)

    VastaaPoista
  2. Ihana asia, rakastan joulua ❤ Mukavaa viikkoa 😘

    VastaaPoista
  3. Minäkin odotan joulua, se on joka vuosi yhtä ihanaa hössötystä ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!