10 x IKEA joulu 2017

Joulutuotteet ovat sujahtaneet IKEA-tavarataloihin lokakuun aikana ja minähän olen tietysti niitä käynyt jo hypistelemässä. Olen sellainen shoppailija, että käyn ensin hakemassa inspistä, sitten sulattelen hetken aikaa kaikkea näkemääni ja sen jälkeen menen tekemään täsmäostokset. Nyt olen siis "sulattelu"-vaiheessa ;)

Tänä vuonna Ikean joulu tuntuu olevan tumma ja tunnelmallinen, sillä tavalla että yksityiskohdat saavat sitten loistaa. Kävin valitsemassa kymmenen jouluista kuvaa inspiraatioksi teille ja tietysti itselleni myös. Uskaltaisitko ottaa tänä vuonna harmaan mukaan kotisi jouluväreihisi?

(Lopussa on vielä yksi vinkki tuleville piparkakkutalonrakentajille!)IKEA JOULU 2017

 
*Kaikki kuvat lainattu Ikean sivulta

Hei ja hyviä uutisia kaikille piparkakkutalonrakentajille! Ei enää touhuamista kuuman sokerimassan kanssa, kun voit liimata piparkakkutalon osaset elintarvikeliimalla. Sitä saa onneksi Ikean lisäksi myös ihan tavallisista kaupoista. Kurkista lisää Dr.Oetkerin sivulta. Me ei olla vielä ehditty tätä liimaa kokeilemaan, mutta jos sinä olet, niin kerro ihmeessä kokemuksistasi tuolla kommenttilootassa.

**

Tutustu tarkemmin IKEA Joulumallistoon tästä.

Miltä Ikean joulu sinusta tänä vuonna näyttää?

**

Lempeää sunnuntaita!


Kommentit

  1. Onko liian aikaista laittaa kotona joulu? Mun niin tekisi mieli kaivaa kaikki ihanat joulukoristeet ja tehdä joulukori... ja nää tällaiset postaukset ei kyllä yhtään auta. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thih. No nyt kyllä kysyt ihan oikealta ihmiseltä: EI ole liian aikaista. Pistä esille vaan ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!