DIY lahjavinkki: superhelppo vegaaninen saippua ja lopuksi äidiltä suukkoja joulupukille!

*Tuotteet saatu: Lush

DIY saippua

Saimme testailuun Lushin Snow Fairy-saippuan. Saippuapötkö on pehmeää massaa, josta voit itse joko nikertää paloja pesuhetkiin tai sitten muotoilla saippuaa haluamallasi tavalla. Me otimme käyttöön saippuapötkön pinkin osion ja lapset työstivät saippuamassaa ihan käsin ja piparkakkumuoteilla. Pinkistä palasta teimme 4-5 pientä saippuapalaa. Superhelppoa ja nopeaa!Meiltä lähtee muutama saippuapala lahjaksi lasten kavereille, joten kiepautimme saippuan kaapin kätköistä löytyneen jämäsellofaanin sisälle. Kyllä on siis kannattanut jemmata kukkien mukana tulleet sellofaanit, kun ei koskaan voi tietää, milloin niitä taas tarvitaan!*Snow Fairy-saippua on vegaaninen tuote.Lopuksi vielä suukkoja joulupukille! Sain testiin myös Santa baby-huulipunan jolla kelpaa muiskutella. Huulipuna oli rakenteeltaan jäykempää kuin aikaisemmin käyttämäni huulipunat, mutta huulista tuli aivan täydellisen punaiset. Puna sopii tietenkin myös rakkaimpien pusutteluun ja etenkin vierailta pukeilta kannattaa kysyä lupa jos tekee mieli muiskautella!

*Santa baby on vegaaninen tuote.


Iloisia saippua- ja pusuttelutuokioita!Kommentit

  1. Onpa hauska tuote tuo saippuapötkö, lush on ihana liike, harmikseni vain pääsen käymään siellä kovin harvoin. Voisi laajentaa tänne Turun seudullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan totta, puoteja saisi olla tiuhempaankin. Vaikkakin Helsingissä he ovat huippupaikalla, rautatieasemalla, joten kun täällä poikkeatte, niin on helppo piipahtaa samalla. Tämä saippuahomma sitäpaitsi toimii lahjoina ympäri vuoden :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!