Meidän perheen lupaukset vuodelle 2017 - oliko hitti vai huti?

Hyvää päivää. Alkuun tällainen shokeeraava tiedotusluontoinen asia, jonka olemme voineet lukea aika monesta somepläjäyksestä: vuosi 2017 vetelee viimeisiään. Näin siis tiedoksi myös täältä sinulle, jos olet sattunut nukkumaan sata vuotta prinsessan unta ja satuit just heräämään ja ensi töiksesi tulit tsekkaamaan mitä Saron blogiin kuuluu ;)

Se mistä olen ihan hämilläni itse on se, että miten ihmeessä tämä vuosi meni näin nopeasti? Huomaan tulleeni vanhaksi, en pelkästään siitä etten enää erota matuloita ja swiftejä toisistaan, enkä siitäkään että ihme luomia puskee paikkaan jos toiseenkin mutta siitä että ilmeisesti kaikki muu paitsi sykkeeni on alkanut hidastumaan, koska aika menee kuin siivillä. Vastahan me "äsken" oltiin naapureiden kanssa ihailemassa sitä, kun rikkaat naapurit törsäsivät rahojaan ja ampuivat ne ilmaan erilaisina värikiehkuroina. Nyt kohta mennään taas, jee.

Viime vuonna taltioin meidän perheen tekemät uudenvuodenlupaukset blogipostaukseen. Nyt on aika katsoa myhäillen taaksepäin. Miten meni noin niinku mutsin mielestä?


ESIKOINEN


Njoo ;) Eipä tule ehkä kenellekään yllätyksenä, jos kerron, että esiteinin elämä alkaa olla aika kaverisävytteistä, mutta aikeet oli hyvät, plussaa siitä! Esiteini itse funtsaili tätä lupausasiaa ja totesi, että onneksi hän on tässä loppuvuodesta sairastellut, niin on sitä tullut oltua tosi tiiviisti perheen kanssa ja pääsi näinollen tavoitteeseensa. Hyvä, positiivinen ajattelutapa jos löytää sairastelustakin jotain hyvää ;)


KUOPUS


Tämä tyyppi on sellainen pesunkestävä kulinaristi, joka on tänä vuonna todistanut sen, että ei ole pahaa ruokaa, on vain huonoja kokkeja - eikä niitäkään ole liiemmin tänä vuonna ollut, huomaan! Niin vaan tämä pikkutyyppi popsii mädit, sillit, inkiväärit, laventelisuklaat ja muut napaansa, vaikka muut vähän irvistelisivät. Toivottavasti tämä asenne pysyy jatkossakin!


FAIJA


Faijatyyppi kyllä ylitti kaikki odotukset! Se meni ja jätti iltapalamakkarat kauppaan ja laihtui kymmenisen kiloa! On se aika kova äijä!


BLOGIMUTSI


Mun tehtäväksi tälle vuodelle jäi se, että piti löytää jotain hyvää kaikista asioista. Kyllä voin kertoa, että positiivisuskoani on koeteltu kerran jos toisenkin, on nimittäin sellaista veivaamista ollut tämä vuosi. Kun perheen molemmat autot kosahtaa samaan aikaan (toinen lähti lunastukseen ja toinen korjattiin niin että sillä sai taas vuodeksi leiman paperiin), kun satoi koko syksyn vettä yhteen putkeen, töissä on ollut hetkittäin sellaista vapaapudotusta että vaihtokalsarit on pitänyt pakata kalenterin väliin ja lapset on pitänyt mutsinsa kiireisenä joka ikisellä osa-alueella, on sitä välillä meinannut huumorin ja hyväntahdon tynnyri ammottaa tyhjyyttään. Mut kyl siinä on joku psykologinen kikkakolmonen todistettavasti, että kun siellä vesisateessa kengät sukkia myöten litimärkänä hoki mantraa, että "kohta pääsen kotiin, saan kuumaa vettä ja kuivat villasukat", niin kyllähän se pyrki nostamaan mielialaa silläkin hetkellä, kun sateenvarjo humahti tuulessa ympäri. Jos ei olisi ollut kammottava vesisademyräkkä, ei sitä olisi osannut nauttia samalla tavalla siitä villasukkahyggeilystä himasohvalla. It's all about attitude. Eli minäkin pääsin maaliin oman lupaukseni kanssa, huh!

**

Tässä vähän niinkun päässäni lupasin jo, että ensi vuodelle me ei tehdä lupauksia. Että jos ihan ollaan vaan. Mutta sitten noi naperot bongasi, että olen kirjoittamassa tätä lupauspostausta ja ilmoittivat, että tehdään lupaukset ensi vuodellekin ja kuvataan ne taas! Sitten alkoikin hillitön lupausten hiominen: toinen ilmoitti ettei aio koskea jalkapalloon koko vuonna, toinen taas vaati että perhe pitäisi keskinäiset juoksukilpailut ja ja ja. Kai sitä täytyy alkaa miettimään omaakin lupausta. Olisko tänä vuonna jotakin konkreettisempaa, kuten että muista juoda enemmän skumppaa, käytä enemmän taksia ja ja ja... ;)

**

On vuoden 2017 viimeinen perjantai. Käytä se hyvin!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!