Mutsin pikatortillat

Ruuhkavuosiperheissä arki on välillä yhtä liitoa paikasta toiseen! Muistan elävästi sen ajan, kun esikoiseni syntyi ja pääsimme pikkuruisen tuhisevan nyyttimme kanssa kotiin. Ensimmäiset pari viikkoa leijuin ihanassa vauvakuplassa kotiäitiyttäni fiilistellen ja mietin, että milloin se paljon puhuttu kiire oikein alkaa? ;) No kyllähän se myöhemmin sitten alkoi - mutta kun aika käy vähiin, sitä muuttuu tosi luovaksi.

Käykö teille koskaan niin, että vaikka viikon ruokalista olisi miten hyvin suunniteltu, tuleekin yhtäkkiä joku muuttuja jonka vuoksi et ehdikään hauduttaa lihapataa ruokapöytään? Puoliso vaikka soittaa, että palaveri venyykin eikä hän pääse viemään lapsia harrastuksiin ja se jääkin sinun hommaksi? Tai lapsi vaan yksinkertaisesti kieltäytyy makaronilaatikosta ja ei olisi aikaa käydä vääntämään ruokailuista?

Meidän lasten yksi lemppariruoka sattuu olemaan tortillat. Tässäpä siis teille muillekin tortillan popsijoiden vanhemmille ohje kuinka loihdit pikatortillat töistä palattuasi ja ennen kuin lähdette kiitämään harrastuksiin.


Tarvitset:
-tortillalettuja
-rapeaa salaattia, esim. jääsalaattia tai friseesalaattia
-punasipulia
-kurkkua
-valmista "pastasalaattia"

Tee näin:
pilko punasipulit ja kurkut pieneksi silpuksi. Sekoita pastasalaatin joukkoon. Laita tortillaletun päälle salaattia ja sen päälle täytettä. Tästä satsista saimme 6 pientä tortillaa. Kääri haluamallasi tavalla, lämmitä tarvittaessa ja tarjoile. Toimii!

**

Onko sinulla joku hyvä pikaruokaohje?Kommentit

  1. Tää oli kiva ja eilen tein pikatortilloita paistamalla tortilloita öljyssä pannulla ja sisään kirsikkatomsuja ja mozzarellaa ja kreikkalaista salaattimaustesuolaa ja nams. <3

    <3

    VastaaPoista
  2. Kiva idea:) Meidän kotipikaruokaa on nuudelit, mutta nämä olis ruokaisampia ja vähän terveellisempiäkin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!