Kolme parasta vinkkiä helppoon vappuun - näillä onnistut!

*Kaupallinen yhteistyö: Vegaoo.fi

Vappuun kuuluu olennaisesti kolme tärkeää elementtiä: SIMA, MUNKIT ja NAAMIAISASUT. Koska vappuun on enää pari viikkoa ja jos sinulla on valmistelut vielä vaiheessa (eli ruuhkiskielellä: 'ei ole ehtinyt edes aloittaa'), niin ei hätää. Näillä ohjeilla taiot ihanan vapun nopeasti!


VADELMASIMA

Koska perinteisen siman valmistamisessa menee noin viikko, vadelmasima on makoisa tavallisen siman korvike ja valmistuu vuorokaudessa. Sima oli todella helppo ja nopea valmistaa ja se maistui lähes limulle, koska siinä oli niin paljon vadelmia. Koska meidän pakastimesta oli vadelmat loppu, hyödynsimme tässä kaupan pakastealtaan antimia. Kannattaa laittaa ohje talteen, jos et ehdi tehdä perinteistä simaa tai kaipaat vaihtelua! Ohje: Maku
MUNKIT

Koska vappuna pitää olla munkkeja, päätimme tehdä rahkaisia pikamunkkeja Annin uunissa-ohjeella. Mutta ettei tämä menisi liian siirappiseksi ilotteluksi, täytyy myöntää, että kuvauksia edeltävänä iltana paistetut munkit menivät ihan pieleen - ne paloivat pinnalta ja jäivät sisältä raa'aksi, thih hih! No eihän siinä voinut muuta kuin todeta, että ei se haittaa mitään. Niinpä haimme lähikaupasta Fazerin Nami-munkit. Niiden päälle teimme pikeerin Kinuskikissan helpolla ohjeella. Pikeerin värjäsimme vihreällä pastavärillä. Lapset saivat upottaa munkit pikeeriin ja ripotella strösselit päälle. Koristelussahan on periaatteessa vain taivas rajana: ripottele munkkien päälle suklaahippusia, lempikarkkeja tai vaikka poppareita!

NAAMIAISASUT

Vappuna pitää ehdottomasti olla kivat vappuasut! Tilasimme lapsille naamiaisasut Vegaoo.fi:stä. Sieltä löydät ihanat naamiaisasut myös aikuisille. Vegaoo.fi:n valikoimista löytyy myös kattava valikoima erilaisia asusteita täydentämään naamiaisasuja sekä paljon erilaisia tarvikkeita juhlien järjestämiseen!

Ja tällaiset asut lapset valitsivat: 

Meillä heiluu vappuna Mario-peleistä tuttu Luigi!

Luigin lisäksi meillä on upea keskiaikainen prinsessa!

V A P P U
- me ollaan valmiina!


Nyt kun pistät tilauksen Vegaoo.fi:lle menemään, niin ehdit saada naamiaisasut ja muut tarvikkeet vapuksi! Löytyykö teiltä vappuna vadelmasimalasien ääreltä esimerkiksi ihana Elsa tai legendaarinen Darth Vader? :)

**

Inspiroivaa uutta viikkoa!Kommentit

  1. Heippa! Oletko tilannut tuolta nettikaupasta itse tavaraa, vai lähettivätkö he sinulle ennalta päätetyt tuotteet? Tahtoisin tilata heiltä tuotteen mitä en ole löytänyt muista nettikaupoissa Suomessa, mutta netistä löysin vain todella negatiivisia kokemuksia kyseisestä kaupasta, joten en uskalla tilata. Heidän fyysinen toimipisteensäkin näyttää sijaitsevan jossain vuokravarastossa, eli yrityksellä ei liene mitään omaa varastoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, itse sain valita mitä tilasin. Aina, kun lähden mukaan yhteistyöhön, tutustun yritykseen huolellisesti. En koskaan lähde arveluttavien firmojen mukaan. Eikä mielipiteeni ole ostettavissa, joten kertoisin kyllä, jos jokin menisi pieleen. Minun kokemukseni Vegaoosta oli pelkästään positiiviset: siellä on tosi ystävällinen henkilökunta, valikoimat olivat huikeat, toimitus oli normaalissa aikataulussa ja tuotteet olivat hyvät. Prinsessamekon odotin olevan hiukka isompi, väljempi, mutta meni vielä puoli vuotta myöhemmin halloween-bileissä koululla. Luigin asu oli jo hankkiessa väljä ja sopii edelleen. Olemme jääneet Vegaoon asiakkaaksi itse, eli aina kun tarvitaan jotain pukuja tai maskeeraushommeleita, niin ensimmäisenä tsekkaamme Vegaoon!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oliko sittenkin virhe hankkia lemmikiksi kani?

Mitkä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen? Katso lista, oletko tehnyt oikean valinnan!

Hyvää kesälomaa koululaisille!