maanantai 16. huhtikuuta 2018

Kolme parasta vinkkiä helppoon vappuun - näillä onnistut!

*Kaupallinen yhteistyö: Vegaoo.fi

Vappuun kuuluu olennaisesti kolme tärkeää elementtiä: SIMA, MUNKIT ja NAAMIAISASUT. Koska vappuun on enää pari viikkoa ja jos sinulla on valmistelut vielä vaiheessa (eli ruuhkiskielellä: 'ei ole ehtinyt edes aloittaa'), niin ei hätää. Näillä ohjeilla taiot ihanan vapun nopeasti!


VADELMASIMA

Koska perinteisen siman valmistamisessa menee noin viikko, vadelmasima on makoisa tavallisen siman korvike ja valmistuu vuorokaudessa. Sima oli todella helppo ja nopea valmistaa ja se maistui lähes limulle, koska siinä oli niin paljon vadelmia. Koska meidän pakastimesta oli vadelmat loppu, hyödynsimme tässä kaupan pakastealtaan antimia. Kannattaa laittaa ohje talteen, jos et ehdi tehdä perinteistä simaa tai kaipaat vaihtelua! Ohje: Maku
MUNKIT

Koska vappuna pitää olla munkkeja, päätimme tehdä rahkaisia pikamunkkeja Annin uunissa-ohjeella. Mutta ettei tämä menisi liian siirappiseksi ilotteluksi, täytyy myöntää, että kuvauksia edeltävänä iltana paistetut munkit menivät ihan pieleen - ne paloivat pinnalta ja jäivät sisältä raa'aksi, thih hih! No eihän siinä voinut muuta kuin todeta, että ei se haittaa mitään. Niinpä haimme lähikaupasta Fazerin Nami-munkit. Niiden päälle teimme pikeerin Kinuskikissan helpolla ohjeella. Pikeerin värjäsimme vihreällä pastavärillä. Lapset saivat upottaa munkit pikeeriin ja ripotella strösselit päälle. Koristelussahan on periaatteessa vain taivas rajana: ripottele munkkien päälle suklaahippusia, lempikarkkeja tai vaikka poppareita!

NAAMIAISASUT

Vappuna pitää ehdottomasti olla kivat vappuasut! Tilasimme lapsille naamiaisasut Vegaoo.fi:stä. Sieltä löydät ihanat naamiaisasut myös aikuisille. Vegaoo.fi:n valikoimista löytyy myös kattava valikoima erilaisia asusteita täydentämään naamiaisasuja sekä paljon erilaisia tarvikkeita juhlien järjestämiseen!

Ja tällaiset asut lapset valitsivat: 

Meillä heiluu vappuna Mario-peleistä tuttu Luigi!

Luigin lisäksi meillä on upea keskiaikainen prinsessa!

V A P P U
- me ollaan valmiina!Nyt kun pistät tilauksen Vegaoo.fi:lle menemään, niin ehdit saada naamiaisasut ja muut tarvikkeet vapuksi! Löytyykö teiltä vappuna vadelmasimalasien ääreltä esimerkiksi ihana Elsa tai legendaarinen Darth Vader? :)

**

Inspiroivaa uutta viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mitä ajattelet! Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...